Η απογοήτευση της Kate Middleton και τα δάκρυα για τη διαρροή του μυστικού του νυφικού της

Instagram

Κάθε λεπτομέρεια που αφορά την Kate ενδιαφέρει και δεν είναι τυχαίο που πολλοί τη συγκρίνουν με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana. 

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει την εικόνα της Kate Middleton να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, στο πλευρό του πατέρα της, φορώντας το εντυπωσιακό, χειροποίητο νυφικό της; Ωστόσο, αυτό το ίδιο το φόρεμα ήταν που προκάλεσε προβλήματα στο γάμο της, πριν από 13 χρόνια.

Η αντιμετώπιση της Kate Middleton απέναντι στη μάχη με τον καρκίνο δεν κρύβει «δράμα» αλλά κάτι απλό

Κάθε μέλλουσα νύφη ονειρεύεται έναν τέλειο γάμο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι πάντα κάτι μπορεί να πάει στραβά. Από την ακύρωση της αγαπημένης μπάντας μέχρι την απρόσμενη απουσία ενός καλεσμένου, κανένας γάμος δεν είναι απρόσβλητος από απρόοπτα. Ακόμη και η Kate, παρά τη σημαντική βοήθεια που είχε, έπρεπε να αντιμετωπίσει άγχος και πίεση κατά την προετοιμασία του γάμου της. Με μόνο τέσσερις μήνες στη διάθεσή τους και εκατομμύρια μάτια στραμμένα πάνω τους, η διαρροή προσωπικών πληροφοριών ήταν το τελευταίο που χρειάζονταν.

Ο ρόλος που μπορεί να παίξει η Pippa Middleton όταν γίνει βασίλισσα η Kate

Τα δάκρυα της Middleton όταν διέρρευσαν λεπτομέρειες για το νυφικό της, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της ημέρας καθώς επρόκειτο για πληροφορία που ήθελε να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό.

Πριν από τον Απρίλιο του 2011, η Kate είχε προσπαθήσει -μάταια- να κρατήσει κρυφό το όνομα της σχεδιάστριας, Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen. Η διαρροή της πληροφορίας την άφησε απογοητευμένη, αλλά η Kate ξεπέρασε γρήγορα την απογοήτευση και ο γάμος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

FILE - In this Friday, April 29, 2011 file photo, Britain's Prince William, foreground left, and his wife Kate, the Duchess of Cambridge, foreground right, during their wedding service at Westminster Abbey in London. With less than a month to go till she marries Prince Harry at Windsor Castle on May 19, Meghan Markle would most likely have chosen her wedding dress - though what it looks like is expected to remain a top secret until the last minute. Princess Diana’s 1981 wedding gown, with its puff sleeves, romantic ruffles and dramatic train, defined the ‘80s fairytale bridal look. More recently, when Kate Middleton married Prince William in 2011, the long-sleeved lace gown she chose sparked a trend for more covered-up, traditional lace bridal dresses that lasted years. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, file)

Οι Sunday Times ανέφεραν τότε ότι το νυφικό ήταν ένας συνδυασμός των ιδεών της Middleton και της τεχνογνωσίας της Burton στην υψηλή ραπτική. Η Burton, φυσικά, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη μέχρι την επίσημη εμφάνιση, όταν η Kate αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητο μπροστά από το Αβαείο του Westminster.

Η σχεδιάστρια νυφικών Caroline Castigliano τόνισε ότι η αποκάλυψη του νυφικού ήταν ξεχωριστή, παρά τη διαρροή. «Όλοι λάτρεψαν το φόρεμα της Kate. Ο ενθουσιασμός όταν εμφανίστηκε ήταν απλά "ουάου". Απίστευτο. Έδειχνε εντυπωσιακή. Ακόμα και τώρα μου προκαλεί ανατριχίλα».

Η αντιμετώπιση της Kate Middleton απέναντι στη μάχη με τον καρκίνο δεν κρύβει «δράμα» αλλά κάτι απλό

Η Burton χρησιμοποίησε την παραδοσιακή τεχνική Carrickmacross, που χρονολογείται από το 1800, για να αντιπροσωπεύσει «κάτι vintage». Η προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν εκπληκτική, από τη χειροποίητη δαντέλα Chantilly των μανικιών μέχρι τα κεντημένα στο χέρι τριαντάφυλλα, γαϊδουράγκαθα, νάρκισσους και τριφύλλια.

Ενώ το νυφικό της έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, η Kate φόρεσε επίσης ένα δεύτερο σε μια ιδιωτική δεξίωση αργότερα εκείνο το βράδυ, το οποίο, σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα, ίσως ήταν πιο κοντά στο πώς «πραγματικά ήθελε να εκφραστεί».

Σύμφωνα με το The Palace, το δεύτερο νυφικό επαινέθηκε για την ομορφιά της κατασκευής του και τον σεβασμό στην παραδοσιακή δεξιοτεχνία. Επίσης, ειπώθηκε ότι η Kate ήθελε ένα νυφικό που να συνδυάζει παράδοση και μοντερνισμό, αντικατοπτρίζοντας το καλλιτεχνικό όραμα του Alexander McQueen. Και ενώ λίγοι μπορούν να ξεχάσουν τη δημιουργία από κομψή γαλλική Chantilly και αγγλική δαντέλα Cluny, το βραδινό της φόρεμα, αν και λιγότερο γνωστό, ήταν αναμφισβήτητα εξίσου «εμβληματικό».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης