Η αντιμετώπιση της Kate Middleton απέναντι στη μάχη με τον καρκίνο δεν κρύβει «δράμα» αλλά κάτι απλό

Η αντιμετώπιση της Kate Middleton απέναντι στη μάχη με τον καρκίνο δεν κρύβει «δράμα» αλλά κάτι απλό
AP

Πέντε μήνες μετά την αποκάλυψη ότι η Kate Middleton δίνει μάχη με τον καρκίνο μία νέα αποκάλυψη που την αφορά έρχεται στη δημοσιότητα. 

Πέντε μήνες μετά την αποκάλυψη ότι η Kate Middleton δίνει μάχη με τον καρκίνο, ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας σχολίασε την «πολύ ήρεμη» προσέγγισή της στην ανάρρωση καθώς αποφεύγει το «δράμα» και το άγχος.

Καθώς συνεχίζει τη μάχη με τον καρκίνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ένας βασιλικός ειδικός και συγγραφέας σχολίασε πώς διατηρεί μια ψύχραιμη και συγκροτημένη νοοτροπία κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της. Ο Robert Jobson, συγγραφέας μιας νέας βιογραφίας για τη ζωή της, δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Hello! ότι η Kate είναι «πολύ ήρεμη» παρά τα προβλήματα υγείας της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι ένα άτομο που θέλει να βρει λύσεις και να υπερβεί τον "θόρυβο" και το δράμα, και νομίζω, δεδομένου του θέματος που βιώνει, δεν θέλει να χάσει χρόνο σε αυτά, τη στιγμή που παλεύει για την υγεία της... Ζεις μέρα με τη μέρα. κάνεις τα πράγματα που θέλεις να κάνεις».

Η 42χρονη πριγκίπισσα ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με μια άγνωστη μορφή καρκίνου νωρίτερα φέτος, μετά από μια απουσία αρκετών μηνών από τις δημόσιες υποχρεώσεις της, η οποία οδήγησε σε αμέτρητες διαδικτυακές θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την «εξαφάνισή» της.

Kate Middleton: Η εμφάνιση που όλοι περιμένουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Αντιμέτωπη με ένα τέτοιο ναρκοπέδιο λανθασμένων εικασιών, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε γενναία στον κόσμο τον Μάρτιο ότι είχε διαγνωστεί με την ασθένεια μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και ενημέρωσε το κοινό ότι θα αποσυρόταν προσωρινά από τα δημόσια καθήκοντά της κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας.

Από τότε, η Kate Middleton έχει εμφανιστεί δημόσια μόνο σε λίγες περιπτώσεις, όπως στο φετινό Trooping the Colour και στο τουρνουά του Wimbledon. Ενημέρωσε επίσης τους θαυμαστές της για την πρόοδο της υγείας της τον Ιούνιο, όταν ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τη θεραπεία για «λίγους ακόμη μήνες», αλλά «σημειώνει καλή πρόοδο».

Επιπλέον, παρά τη διάγνωση του καρκίνου, ο Robert Jobson επεσήμανε ότι η Kate είχε κατά το παρελθόν γνωστοποιήσει στη βασίλισσα Ελισάβετ και στον βασιλιά Κάρολο ότι δεν θα «βιαστεί να κάνει πράγματα που δεν θέλει απαραίτητα να κάνει» -κάτι που περιελάμβανε το να βάζει τη βασιλική οικογένεια πάνω από τον ρόλο της ως μητέρα.

Η σκληρή αλήθεια των δύο λέξεων που είπε ο William στον χωρισμό με την Kate Middleton

«Αυτό απαιτεί αρκετό θάρρος γιατί βρίσκεσαι σε έναν πολύ αποξενωμένο κόσμο», είπε ο Robert Jobson στο μέσο ενημέρωσης προσθέτοντας, «Έχει τρία μικρά παιδιά και πρέπει να είναι η προτεραιότητά της».

Καθώς τα παιδιά της είναι ακόμη τόσο μικρά, ο Jobson υποστηρίζει ότι η Kate αξιοποιεί στο έπακρο τον «χρόνο που δεν θα πάρει πίσω» και απολαμβάνει να περνά χρόνο με τα παιδιά της όσο το δυνατόν περισσότερο, όπως η έξοδός της στο Wimbledon όταν συνοδευόταν από την κόρη της πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Προσπαθώντας να αποφύγουν τα στερεότυπα των βασιλικών γονέων που προηγήθηκαν, ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton κατέβαλαν συνειδητή προσπάθεια να εκσυγχρονίσουν το στυλ ανατροφής των παιδιών τους, βασιζόμενοι περισσότερο στο να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους παρά στην πρόσληψη μιας νταντάς και αμέτρητων υπαλλήλων.

«Όποτε είναι δυνατόν, η Kate Middleton θα κάνει το σχολικό δρομολόγιο και θα αφήνει τα παιδιά. Φροντίζει να είναι πάντα εκεί για τις σχολικές παραστάσεις και στις αθλητικές δραστηριότητας», δήλωσε ο Jobson στο Us Weekly τον περασμένο μήνα προσθέτοντας πως «Η πριγκίπισσα πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνεις μικρά πράγματα και να τα κάνεις με συνέπεια».