Τα σύνολα της Meghan Markle στην Κολομβία απέδειξαν ότι είναι η «βασίλισσα» του minimal style

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα σύνολα της Meghan Markle στην Κολομβία απέδειξαν ότι είναι η «βασίλισσα» του minimal style

(AP Photo/Ivan Valencia)

Τρία looks από την επίσκεψη του Harry και της Meghan στην Κολομβία που συζητήθηκαν.

Μπορεί εμείς να έχουμε συνδυάσει τον Αύγουστο με την ξεκούρασή μας και το ελληνικό καλοκαίρι, αλλά επειδή τα πράγματα κάνουν ένα slow down στη χώρα μας, δεν σημαίνει ότι το ίδιο γίνεται παντού. Το ζεύγος Harry και Meghan για παράδειγμα έκανε αυτές τις μέρες μία μεγάλη επίσκεψη στην Κολομβία, όπου παραβρέθηκαν σε πολλά σημαντικά events και έκαναν εμφανίσεις και συναντήσεις με κορυφαία πρόσωπα της πολιτικής ζωής της Κολομβίας, όπως και η Αντιπρόεδρος της χώρας, Francia Márquez. Οι δυο τους είχαν και πάλι φυσικά αυτή την υπέροχη λάμψη των royals και η Meghan εντυπωσίασε με τις στυλιστικές της επιλογές, με τρία σύνολα που συζητήθηκαν.

Η Blake Lively συνάντησε την αγαπημένη της Baby Spice με το κολιέ που φόραγε από 10 χρονών

Meghan Markle: Τα τρία looks από το ταξίδι στην Κολομβία.

Αν παρακολουθείς έστω και λίγο την πορεία του στυλ της Meghan Markle, θα έχεις καταλάβει ότι φυσικά και έχει απελευθερωθεί από τη στιγμή που βγήκε εκτός βασιλικής οικογένειας και μετακόμισε και πάλι στην Αμερική. Ωστόσο το minimal chic style είναι η αδυναμία της και συνεχίζει και μέχρι σήμερα να φοράει τα δικά της αγαπημένα signature items, όπως είναι τα halter neck tops, που αναδεικνύουν τους ώμους της. Την πρώτη της μέρα στην Κολομβία εμφανίστηκε με ένα navy blue tailored σύνολο με ίσιο παντελόνι και ένα halter neck γιλέκο. Συνδύασε αυτό το αυστηρό office look από την Veronica Beard με γόβες από τον Manolo Blahnik και μία λευκή shopper bag της Loropiana.

Το δεύτερο look της ήταν σαφώς πιο bohemian, μιας και βρέθηκαν σε μία εκδήλωση γύρω από το παραδοσιακό καρναβάλι της χώρας και η Meghan έπιασε και πάλι τον παλμό. Εμφανίστηκε με ένα maxi dress από την Johanna Ortiz, το οποίο ξεχώρισε αφενός για τα bohemian chic λαχούρια του αλλά και για τα cut outs κάτω από το στήθος.

Pictures of the Week Latin America and Caribbean Photo Gallery

(AP Photo/Ivan Valencia)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Η ίδια έφερε και πάλι το look στα μέτρα της με ένα ζευγάρι minimal mules σε nude απόχρωση από τον Jimmy Choo και κοσμήματα του οίκου Cartier.

Colombia Harry and Meghan Visit

(AP Photo/Ivan Valencia)

Το τρίτο και τελευταίο της outfit είχε ένα φθινοπωρινό inspo, αφού ήταν σε μία απόχρωση που φοράμε κυρίως μέσα στο χειμώνα. Το ζεστό caramele latte καφέ. Εδώ η Meghan προτίμησε να φορέσει ένα ολομέταξο πουκάμισο από τη συλλογή της Victoria Beckham, το οποίο συνδύασε με ένα wide leg saten παντελόνι με χαλαρή γραμμή.

Colombia Harry and Meghan Visit

(AP Photo/Ivan Valencia)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Οι 6 τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και μπορείς να βάλεις από τώρα

Γιατί μπορεί να μην ανήκει πια στους royals με την κλασική έννοια της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας, αλλά συνεχίζει να είναι η «βασίλισσα» του minimal style.