Η Σοφία Καρβέλα κάνει διακοπές στην Κρήτη και έχει πάρει μαζί της τα πιο elegant μπικίνι

Η Σοφία Καρβέλα κάνει διακοπές στην Κρήτη και έχει πάρει μαζί της τα πιο elegant μπικίνι

Κάνει οικογενειακές διακοπές με τα πιο stylish σύνολα για άλλη μια φορά.

Αμερική, Ελλάδα, και πάλι Αμερική και πάλι Ελλάδα. Ένα καλοκαίρι γεμάτο ταξίδια και ευχάριστες μετακινήσεις για τη Σοφία Καρβέλα που έχει μάθει πλέον να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, τον μόνιμο τόπο κατοικίας της και τα ελληνικά νησιά, τώρα που ήρθε η στιγμή για λίγες μέρες χαλάρωσης. Μέσα στο προηγούμενο διάστημα είχε ταξιδέψει και πάλι στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Πάρο και την Αντίπαρο, από όπου είχε ανεβάσει και πολλές φωτογραφίες. Γενικά η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανεβάζει συνεχώς υλικό από το καλοκαίρι της και τη ζωή της στην Αμερική.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου κάνει διακοπές στη Μύκονο και έβαλε το πιο stylish φόρεμα με σανδάλια

https://www.instagram.com/p/C-i8bVMNJs7/

Και σε αυτό το ταξίδι μαζί της είναι και οι δύο γιοι της, με τους οποίους είναι κυριολεκτικά αχώριστη. Μάλιστα μέσα στις προηγούμενες μέρες ανέβηκε και ένα διασκεδαστικό βίντεο από τη γιαγιά Άννα Βίσση, η οποία αφέθηκε στα χέρια του εγγονού της Νίκου Πανουργιά για ένα γρήγορο κούρεμα. Ένα άκρως διασκεδαστικό βιντεάκι που ανέβηκε στο Tik Tok.

Ο Νίκος Πανουργιάς κούρεψε την Άννα Βίσση και ως «κουρέας της ΣεΒίσσης» αποθεώθηκε στο TikTok

https://www.instagram.com/p/C-fsBaxtkXE/

Οι διακοπές της Σοφίας Καρβέλα και τα άψογα beach looks της Σοφίας Καρβέλα.

Αυτές τις μέρες όπως καταλάβαμε από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βρίσκεται στην Κρήτη οικογενειακώς και πιο συγκεκριμένα στο Μαράθι, μία από τις μαγικές παραλίες των Χανίων, με κρυστάλλινα νερά και υπέροχο τοπίο. Αλλά εκτός από όλο αυτό το πανέμορφο σκηνικό στις φωτογραφίες που ανέβασε η Σοφία τις τελευταίες μέρες, εμείς παρατηρήσαμε και τα άψογα beach looks της που μας έδωσαν έμπνευση για τις ημέρες του Δεκαπεντάυγουστου.

Photo-by-Sofia-Karvela-on-August-13-2024.-May-be-an-image-of-2-people-and-beach..jpg

Στις πρώτες της φωτογραφίες την είδαμε με ένα glossy, metallic μπικίνι σε μια ιδιαίτερη πορτοκαλί απόχρωση, το οποίο μιας και είναι πολύ εντυπωσιακό από μόνο του το συνδύασε με κάποια κολιέ και τα μαύρα γυαλιά ηλίου της.

Το δεύτερο ήταν ένα all over printed μπικίνι με 60s, 70s vibes, το οποίο έδεσε άτω από το στήθος για ένα πιο παιχνιδιάρικο look.

1723626281000-742220272-jpg.jpg

Aνάμεσα σε αυτά τα άκρως καλοκαιρινά σύνολα με μαγιό στην παραλία, είδαμε και ένα dinner outfit με τη γνωστή minimal αισθητική της, όπου συνδύασε ένα baggy τζιν και ένα ντραπέ μαύρο μπλουζάκι.

Ευγενία Σαμαρά: Ξέρουμε πού θα βρεις το maxi κόκκινο φόρεμα που έβαλε στην Επίδαυρο

Shop the look: