«Ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία»: Τα συγκινητικά πλάνα στο βίντεο -εξομολόγηση της Kate Middleton

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους». Η Kate Middleton μιλά ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας της και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά της. 

Μόλις πριν από λίγους μήνες ήταν που η Kate Middleton ανακοίνωσε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, περιορίζοντας δραστικά τις δημόσιες εμφανίσεις της και ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών. Πριν λίγες ημέρες, ενώ είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι η επίσημη εμφάνισή της σε μια έκθεση που βοηθά τους άστεγους να επικοινωνήσουν τις εμπειρίες τους μέσω της τέχνης στο πλευρό του William, η Kate απουσίαζε με πολλούς να αναρωτιούνται για την κατάσταση της υγείας της, όμως σήμερα όλα ξεκαθάρισαν.

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε τη Δευτέρα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε επίσημα ότι μπαίνει σε μια «νέα φάση ανάρρωσης» μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της εν μέσω της διάγνωσης του καρκίνου που αποκάλυψε τον Μάρτιο. Στο βίντεο εμφανίζεται η Kate Middleton μαζί με τον πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά.

Η ανακοίνωση της Kate Middleton για τις χημειοθεραπείες και τη μάχη με τον καρκίνο

Αυτή τη φορά τα νέα ήταν ευχάριστα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να μιλήσει στον κόσμο μ' έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με μια ανακοίνωση από το Παλάτι, αλλά δημιουργώντας και αναρτώντας ένα βίντεο.

«Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω πόσο μεγάλη ανακούφιση είναι που επιτέλους ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως την ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πορευτούμε», ήταν τα πρώτα της λόγια.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνέχισε την μακροσκελή ανακοίνωσή της λέγοντας «Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Με ταπεινότητα, σας φέρνει επίσης αντιμέτωπους με τα δικά σας τρωτά σημεία με έναν τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, μια νέα προοπτική για τα πάντα. Αυτή η περίοδος υπενθύμισε πάνω απ' όλα στον William και σε μένα να σκεφτόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία τόσοι πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Απλώς να αγαπάμε και να μας αγαπούν».

Η Middleton σημείωσε ακόμη ότι μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, «το να κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο είναι τώρα η προτεραιότητά μου. Παρόλο που ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς τη θεραπεία και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να αντιμετωπίζω κάθε μέρα όπως έρχεται».

Αποκάλυψε επίσης ότι τώρα «ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες υποχρεώσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω».

Η Kate έκλεισε το μήνυμά της με έναν όμορφο και συγκινητικό τρόπο.

Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί, μπαίνω σε αυτή τη νέα φάση της ανάρρωσης με μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής. Ο William και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την υποστήριξη που έχουμε λάβει και αντλούμε μεγάλη δύναμη από όλους εκείνους που μας βοηθούν αυτή τη στιγμή. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια όλων μας ήταν πραγματικά συγκινητική. Σε όλους εκείνους που συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι με τον καρκίνο - παραμένω μαζί σας, δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι. Από το σκοτάδι, μπορεί να βγει το φως, γι' αυτό αφήστε αυτό το φως να λάμψει έντονα.

Η ανάρτηση της Kate Middleton δεν ήταν απλώς μια μακροσκελής ανακοίνωση, αλλά πολλά περισσότερα. Η δήλωση συνοδευόταν από ένα βίντεο με την ίδια, τον William και τα παιδιά τους. Στο τρίλεπτο βίντεο μπορούμε να δούμε την οικογένεια να απολαμβάνει τις διακοπές της και να περνά ήρεμες στιγμές.

Σε άλλα πλάνα βλέπουμε την Kate μόνη της και σε άλλα με την οικογένειά της, έχοντας όμορφες στιγμές. Την πλειονότητα του βίντεο κατακλύζουν πλάνα από τη φύση που η Kate περπατάει μόνη της, είναι αγκαλιά με τον William ή παίζει με τα παιδιά της.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για μελλοντικές δημόσιες εμφανίσεις της και ίσως είναι ακόμα νωρίς για να επιστρέψει εντελώς στα καθήκοντά της, αν και η ίδια φαίνεται να ανυπομονεί πολύ για αυτό. Βέβαια, εκτιμάται ότι θα θέλει να είναι παρούσα στην ετήσια τελετή για τους πεσόντες πολέμου στις 10 Νοεμβρίου.

Στη 2η επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton μετά τη διάγνωση με καρκίνο το look αποτελεί «δήλωση»

Η ανακοίνωση της διάγνωσης

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας από τον περασμένο Ιανουάριο δίνει με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα τον αγώνα της απέναντι στην επάρατη νόσο.

Όλοι θυμόμαστε την ανακοίνωσή της για την κατάσταση της υγείας της με ένα βίντεο, σύμφωνα με το οποίο ζητούσε από τα media να σεβαστούν την δύσκολη αυτή φάση της ζωής της, αλλά και την οικογένειά της και κυρίως τα 3 παιδιά της με τον Πρίγκιπα William.

«Μου πήρε χρόνο για να αναρρώσω από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση και για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου. Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να ταιριάζει στην ηλικία τους και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα γίνω καλά.

Όπως τους έχω πει, είμαι καλά και γίνομαι όλο και πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ, στο σώμα και το πνεύμα μου.

Το να έχω τον William στο πλευρό μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχετε δείξει» είχε πει χαρακτηριστικά σε εκείνο το βίντεο η Kate Middleton ανακοινώνοντας ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης