Η νέα ανατρεπτική έξοδος της Kate Middleton ενισχύει τα θετικά σενάρια για την πορεία της υγείας της

Η νέα ανατρεπτική έξοδος της Kate Middleton ενισχύει τα θετικά σενάρια για την πορεία της υγείας της

(Aaron Chown/Pool via AP)

AP Photo/Alberto Pezzali

Η νέα εμφάνιση της Kate Middleton στο Balmoral και όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της. Στις 5 Σεπτεμβρίου είναι η επόμενη επίσημη εμφάνισή της. 

Δεν συνηθίζει τους τελευταίους μήνες να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά αυτή είναι μία τέτοια σπάνια στιγμή. Η Kate Middleton βρέθηκε στο Balmoral σε μια σπάνια εμφάνιση εν μέσω της θεραπείας με τον καρκίνο.

Αυτή είναι μία από τις λίγες φορές που η Kate Middleton κάνει μια δημόσια εμφάνιση τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, η ίδια απολαμβάνει όπως κάθε χρόνο τις διακοπές της στο Κάστρο Balmoral στη Σκωτία με τον σύντροφό της, πρίγκιπα William, και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis.

Η νέα εμφάνιση της Kate Middleton στο Balmoral

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε να παρακολουθεί μια λειτουργία στην εκκλησία Crathie Church στο Balmoral Estate την Κυριακή 25 Αυγούστου, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail. Μαζί της ήταν ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, και το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού, ο πρίγκιπας George, για την ημερήσια έξοδο, η οποία σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της εδώ και πάνω από ένα μήνα.

Η Kate φόρεσε ένα ανοιχτό καφέ σύνολο που συνδύασε με ένα καπέλο με φτερά, ενώ ο William φόρεσε ένα navy κοστούμι. Μαζί τους, πέρα από τον ένα τους γιο, ήταν επίσης ο Βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla, καθώς και ο πρίγκιπας Edward και η Sophie, η δούκισσα του Εδιμβούργου, καθώς και ο γιος τους, James Wessex.

«Είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα, εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπεύσω το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», ανέφερε η Kate σε μια δήλωση που μοιράστηκε τον Μάρτιο, δύο μήνες μετά τη διάγνωσή της. «Το γεγονός ότι έχω τον William στο πλευρό μου αποτελεί επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού, όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που μου έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».

Και συνέχισε: «Ελπίζουμε να καταλάβετε ότι ως οικογένεια χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου. Η δουλειά μου πάντα μου έδινε μια βαθιά αίσθηση χαράς και ανυπομονώ να επιστρέψω όταν θα είμαι σε θέση. Αλλά προς το παρόν, πρέπει να επικεντρωθώ στην πλήρη ανάρρωσή μου».

Έκτοτε, η Kate έκανε μερικές δημόσιες εμφανίσεις εν μέσω της ανάρρωσής της, όπως στο Trooping the Colour τον Ιούνιο και το Wimbledon ένα μήνα αργότερα. Τότε, η πριγκίπισσα αποκάλυψε ότι «σημειώνει καλή πρόοδο» στην ανάρρωσή της. Ωστόσο, έχασε αρκετές βασιλικές εκδηλώσεις που συνήθως περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά της.

Η μάχη της Kate με τον καρκίνο ενίσχυσε επίσης τη σχέση της με τον William

«Ο William είναι πολύ πρακτικός τον τελευταίο καιρό, αναλαμβάνοντας το προβάδισμα στις οικογενειακές δραστηριότητες και ρουτίνες», δήλωσε αποκλειστικά μια πηγή στο Us Weekly τον Ιούλιο. «Η Kate λατρεύει να τον βλέπει σε αυτόν τον ρόλο και αυτό ενίσχυσε τον δεσμό τους».

Η νέα προγραμματισμένη εμφάνιση της Kate Middleton θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα αυτό το μήνα, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε ότι ο William θα επιστρέψει στο δημόσιο έργο του μετά την επιστροφή από τις διακοπές με την σύζυγό του. Στις 5 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί το Homelessness: Saatchi Gallery στο Λονδίνο.

Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ του προγράμματος Homewards του πρίγκιπα William, το οποίο ξεκίνησε με το Βασιλικό Ίδρυμα τον Ιούνιο του 2023 για να βοηθήσει να τερματιστεί οριστικά η έλλειψη στέγης, της γκαλερί Saatchi Gallery και του Ιδρύματος Eleven Eleven.

Το Παλάτι έκανε update για την επιστροφή του William και της Kate από τις καλοκαιρινές διακοπές

https://www.instagram.com/p/C-24PhIoa_-/

Η επίσκεψη αυτή θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του William μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως η Middleton θα επιστρέψει κανονικά στις δημόσιες υποχρεώσεις της. Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα υγείας, η Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της με τον τρόπο με τον οποίο το έκανε με την διάγνωση του καρκίνου και την επέμβαση στην οποία προχώρησε.