Η Kate Middleton ετοιμάζει την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή κι αυτό είναι ένα θετικό σημάδι

Πατούλια Κατερίνα
2024 CameraSport

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται πως έχει ανακάμψει και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει και φέτος τον κόσμο στην ετήσια συναυλία της για τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Η 42χρονη Kate Middleton, σχεδόν έναν χρόνο μετά το ξεκίνημα της ιατρικής της περιπέτειας και λίγο μόλις καιρό αφότου μας ενημέρωσε πως ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες της για την καταπολέμηση του καρκίνο, ετοιμάζεται για την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή της.

Η Kate Middleton ετοιμάζει την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή της

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έφτασε από το Παλάτι, η Middleton είχε την πρώτη της συνάντηση που αφορά στην οργάνωση της γιορτής:

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, προστάτιδα του Royal Foundation μαζί με τον πρίγκιπα William πραγματοποίησε συνάντηση στο κάστρο του Windsor».

Όπως τονίζει το Hello σε δημοσίευμά του, η Middleton μίλησε με μέλη της ομάδας της και εκπροσώπους από το Βασιλικό Ίδρυμα για να συζητήσουν τα σχέδια για την χριστουγεννιάτικη γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που η πριγκίπισσα θα φιλοξενήσει τη γιορτή αυτή, η οποία αποτελέσε και μια από τις δύο τελευταίες εμφανίσεις της 42χρονης πριν την μακρά νοσηλεία και αποχή της από τα royal καθήκοντά της.

Για άλλη μια φορά, η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ITV την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ η συναυλία αυτή έχει γίνει παράδοση στο βασιλικό ημερολόγιο, από το 2021 που η Kate την φιλοξένησε για πρώτη φορά.

Στο πρώτο ever christmas carole, η τότε Δούκισσα του Κέιμπριτζ εξέπληξε τους θεατές παίζοντας πιάνο δημόσια για πρώτη φορά, συνοδεύοντας τον Τομ Γουόκερ καθώς εκείνος τραγούδησε το "For They Who Can't Be Here".

Φαίνεται πάντως, πως σιγά σιγά η Kate θα ξεκινήσει να έχει ένα ελαφρύ πρόγραμμα εργασίας έως το τέλος του έτους. Εκτός από τις ιδιωτικές συναντήσεις, αυτό θα περιλαμβάνει επίσης την επίσκεψη της Kate σε κάποιες δημόσιες υποχρεώσεις της και μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει και η σταδιακή της επιστροφή στα βασιλικά καθήκοντα.

Η Κέιτ αποκάλυψε τη διάγνωσή της με καρκίνο τον Μάρτιο του 2023 σε ένα προσωπικό μήνυμα και εξήγησε πως ο κακρίνος ανακαλύφθηκε σε μετεγχειρητικές εξετάσεις αφότου η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε μεγάλη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο του 2023.

Η μητέρα τριών παιδιών υποβλήθηκε σε προληπτική χημειοθεραπεία, την οποία ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε στο μήνυμά τηςστις 9 Σεπτεμβρίου, μαζί με πλάνα της με τον William και τα παιδιά τους στην ύπαιθρο


Μιλώντας για την εμπειρία της, η Kate εξομολογήθηκε:

«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πλοηγηθούμε στα θυελλώδη νερά και στον άγνωστο δρόμο.

Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους.

Το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο είναι τώρα το επίκεντρο της δράσης μου. Αν και έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, η πορεία μου προς την επούλωση και την πλήρη ανάκαμψη είναι μακρά και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται.

Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες επισκέψεις μέσα στους επόμενους μήνες».

«Ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία»: Τα συγκινητικά πλάνα στο βίντεο -εξομολόγηση της Kate Middleton

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης