Άφαντη η Kate Middleton αλλά ο πρίγκιπας William έκανε την πιο γοητευτική εμφάνισή του

Πατούλια Κατερίνα
Άφαντη η Kate Middleton αλλά ο πρίγκιπας William έκανε την πιο γοητευτική εμφάνισή του

Η επίσκεψη της Kate Middleton είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι από τις 23 Αυγούστου και είναι ένα σημάδι πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή. 

Μόνος ο William, χωρίς την Kate Middleton, στην πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Kate Middleton και πρίγκιπας William είχαν ανακοινωθεί από το Παλάτι από τις 23 Αυγούστου για την κοινή τους εμφάνιση στις 5 Σεπτεμβρίου σε μια έκθεση που βοηθά τους άστεγους να επικοινωνήσουν τις εμπειρίες τους μέσω της τέχνης.

https://www.instagram.com/p/C_GcQIvoTND/

Χωρίς την Kate Middleton

https://www.instagram.com/p/C_iu1o0tRuA/

O William εμφανίστηκε τελικά χωρίς την Kate και κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνάντησε καλλιτέχνες που έχουν προσφέρει έργα για την έκθεση, μαζί με όσους έχουν βιώσει την εμπειρία ενώ σου θυμίζουμε πως το πρόγραμμα Homewards, ξεκίνησε από τον William τον Ιούνιο του 2023, επιχειρώντας να αμφισβητήσει τα στερεότυπα γύρω από την έλλειψη στέγης.

Η έκθεση, η οποία παρουσιάζει έργα καλλιτεχνών από το Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο, χωρίζεται σε τρεις κύριες ενότητες. Το πρώτο μέρος, «Invisible Words», περιλαμβάνει μια συλλογή πινακίδων που δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που βιώνουν την έλλειψη στέγης σε όλο τον κόσμο.

Η επίσκεψη είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του William μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ενθουσίασε ξανά ο William με μούσι!

Ο πρίγκιπας William, στην εμφάνισή του αυτή μίλησε με πολλούς από τους καλλιτέχνες στην έκθεση "Homelessness: Reframed" στην γκαλερί Saatchi και οι royal fans παρατήρησαν πως ο πρίγκιπας διατήρησε το αξύριστο λουκ με το οποίο τον είχαμε δει στο βίντεο για τις επιτυχίες της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι μέσα στον Αύγουστο.

«Χαίρομαι που γνωρίζω μερικούς από τους καλλιτέχνες, παιδιά και νέους πίσω από την απίστευτη έκθεση @homewardsuk στο @saatchi_gallery.

Λαμβάνοντας ενημέρωση για την ποικιλία των τρόπων με τους οποίους η έλλειψη στέγης επηρεάζει τους ανθρώπους, εκείνοι με τη μεγαλύτερη εμπειρία βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του έργου.

Όλο το εγχείρημα παρουσιάζει το εύρος και την πολυπλοκότητα της έλλειψης στέγης, παρέχοντας μια πλατφόρμα για όσους πλήττονται άμεσα από την έλλειψη στέγης ώστε να μοιραστούν τις ιστορίες τους μέσω της τέχνης», έγραψε το προφίλ του William και της Kate στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C_jBBf0tYb-/

Kι ενώ η έκθεση επικεντρώνεται σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, οι fans του πρίγκιπα στο Instagram επικεντρώθηκαν στο μόνο σοβαρό για εκείνους, το μούσι του William.

Δεκάδες σχόλια για το μούσι, για το πώς ο πρίγκιπας πρέπει να κρατήσει το μούσι, για το πόσο σέξι είναι τα γένια.

Το βίντεο - έκπληξη των Wales

Τον προηγούμενο μήνα, William και Kate έκαναν την έκπληξη και εμφανίστηκαν σε ένα νέο Reel στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, συγχαίροντας την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι έφτασαν στο τέλος τους.

Το βίντεο αυτό έκανε αίσθηση και ενθουσίασε τους βασιλικούς θαυμαστές παρόλο που συμμετείχαν κι άλλα σημαντικά πρόσωπα σε αυτό. Το βασιλικό ζευγάρι ενώθηκε με μερικά άλλα διάσημα πρόσωπα όπως ο Snoop Dogg και ο David Beckham και άλλοι για να επαινέσουν τις προσπάθειες των Βρετανών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, η Middleton είχε εμφανιστεί χωρίς τον William με την κόρη της Charlotte και την αδερφή της Pippa, στον τελικό του Wimbledon.Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club και έδωσε το τρόπαιο στον νικητή μετά τον αγώνα.

Το Παλάτι έκανε update για την επιστροφή του William και της Kate από τις καλοκαιρινές διακοπές

Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024

Το viral video της Κate Μiddleton και του William για τους Oλυμπιακούς Αγώνες δίχασε για έναν λόγο

Η Kate Middleton μόλις εμφανίστηκε στον αγώνα, πήρε τη θέση της στο royal box και χάρισε χαμόγελα στο πλήθος που τη χαιρετούσε συνεχώς ενθουσιασμένος και λίγα λεπτά αργότερα σηκώθηκε όρθιος και την χειροκρότησε.