Μία μεγάλη βραδιά για την Ελληνική rock σκηνή στην Πλατεία Νερού

Ερμιόνη Σαρρή
Μία μεγάλη βραδιά για την Ελληνική rock σκηνή στην Πλατεία Νερού

Μία σπάνια συνάντηση που θα λάβει χώρα σε απόλυτα φεστιβαλικές συνθήκες, στο πλαίσιο μίας παραγωγής τεράστιων διαστάσεων (σκηνή, ήχος, φως), και σίγουρα θα προσελκύσει χιλιάδες κόσμου!

Τα ονόματα των τριών headliners μιλούν από μόνα τους. Η εκφορά τους και μόνο θα αρκούσε για να συνοψίσεις ένα τεράστιο μέρος της Ιστορίας του Rock στην Ελλάδα. Μαζί τους, δύο εξαιρετικές νεώτερες μπάντες με πολύ μέλλον μπροστά τους!

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος. Το αποδεικνύει με κάθε νέο βήμα του και το ίδιο ισχύει και για τη νέα μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν δυο χρόνια μαζί, πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν έναν νέο δίσκο (“Ήσυχα Τραγούδια Για Ανέμελα Λιβάδια”), τα τραγούδια του οποίου θα ακούσουμε ζωντανά, μαζί με επιλογές από ολόκληρη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου (ακουστική κιθάρα), Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα), Γιάννης Σαββίδης (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα), James Wylie (σαξόφωνο). Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Περισσότερα στο culturenow.gr