Ένα τραπέζι πραγματικά μαζί από τη μπύρα ΑΛΦΑ

Ένα τραπέζι πραγματικά μαζί από τη μπύρα ΑΛΦΑ

Πέρυσι στην μπύρα ΑΛΦΑ κάναμε ένα κάλεσμα. Να αφήσουμε στην άκρη ό,τι διεκδικεί τις στιγμές μας και να είμαστε Πραγματικά Μαζί.

Φέτος, κάνουμε το κάλεσμα αληθινό. Συναντιόμαστε πραγματικά με τον κόσμο και τον υποδεχόμαστε στο Τραπέζι Πραγματικά Μαζί.

Στο πλαίσιο της νέας της καμπάνιας, με τίτλο «Τραπέζι Πραγματικά Μαζί», η μπύρα ΑΛΦΑ μας προσκαλεί σ’ ένα διαφορετικό γεύμα στην κινητή της καντίνα, χωρίς κινητό, με ένα μοναδικό μενού, το οποίο φέρει την υπογραφή του δημοφιλούς σεφ Νίκου Θωμά. Ένα γεύμα που θα είμαστε Πραγματικά Μαζί.

Η ταινία της ΑΛΦΑ παρουσιάζει στιγμές από την έξοδο ενός ζευγαριού, μιας παρέας φίλων και μιας οικογένειας, οι οποίοι φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Αληθινά, ουσιαστικά, χωρίς τις παρεμβολές από κινητά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ταινία κλείνοντας αποκαλύπτει τον πραγματικό χώρο που βρίσκονται, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κινητή καντίνα της ΑΛΦΑ.

Η κινητή καντίνα της ΑΛΦΑ ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, όπου για πρώτη φορά ο χρόνος που περνάς χωρίς το κινητό εξαργυρώνεται σε ένα γεύμα Πραγματικά Μαζί με τους ανθρώπους σου.

ALFA-trapezi-pragmtika-mazi.jpg

Γιατί ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ, ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ.

Τη νέα τηλεοπτική/digital ταινία δημιούργησε και επιμελήθηκε η Soho Square Athens, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η AVION Films, με σκηνοθέτη τον Φοίβο Κοντογιάννη.

Αν θες και εσύ να ζήσεις μια εμπειρία Πραγματικά Μαζί μπες στο https://www.alfabeer.gr/pragmatikamazi/ και δήλωσε συμμετοχή. Το ταξίδι της κινητής καντίνας της ΑΛΦΑ ξεκινάει στις 30 Ιουνίου με πρώτο σταθμό την Αθήνα.

Δείτε τη νέα ταινία εδώ (link TVC YT).

#TrapeziPragmatikaMazi #alfabeer #stisstigmesmas

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη VALUECOM:

Γιάννης Κοσμίδης ioannis_kosmidis@valuecom.gr

Μαρία Σουλάνδρου maria_soulandrou@valueocm.gr

Λίγα λόγια για την ιστορία της ΑΛΦΑ:

Ξανθιά ελαφριά Lager. Δροσερή ξεδιψαστική, με πλούσιο αφρό, και ευκολόπιοτη ταιριάζει απόλυτα με τις ελληνικές γεύσεις. Συνδυάζει ένα λαμπερό χρυσαφί χρώμα και ένα απαλό άρωμα βύνης και μαγιάς με 5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Ζυθοποιείται με την ίδια παραδοσιακή συνταγή, εξ’ολοκλήρου στην Ελλάδα, με 100% ελληνικό κριθάρι.

Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, με ενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρες ΑΜΣΤΕΛ, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από την οικογένεια Μάμου), ΝΥΜΦΗ και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ και Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι: Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphys, Duvel, Lagunitas. Από την 1η Απριλίου 2021, ανέλαβε και ως επίσημος διανομέας των προϊόντων της Bacardi για την Ελλάδα. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.

Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού μέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγή των προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, με διαφάνεια και λογοδοσία.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων, FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001:2015 για την προστασία του περιβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.

Επίσης, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη μέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα για το εργασιακό της περιβάλλον, ενώ το 2020 υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, πιστή στη φιλοσοφία της για ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό τομέα.