Ο «Ασύρματος Κόσμος» των Στέρεο Νόβα στην Πλατεία Νερού

Ο «Ασύρματος Κόσμος» των Στέρεο Νόβα στην Πλατεία Νερού

Δημιουργήσαμε μια ακόμη αξέχαστη συναυλιακή ανάμνηση από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr.

Μην τα παρατάς ποτέ. Με αυτό το μήνυμα στη βάση της φιλοσοφίας τους, οι Στέρεο Νόβα, παρά τις αρχικές απορρίψεις από διάφορες δισκογραφικές εταιρίες στο ξεκίνημα της καριέρας τους, είχαν αποφασίσει ότι η μουσική τους μπορεί να είναι επιδραστική και ότι θα το αποδείξουν. Και αυτό ακριβώς κάνουν από το – μακρινό πλέον – 1992 μέχρι και σήμερα.

Η συναυλία στην Πλατεία Νερού, στο πλαίσιο του Release Athens, ήταν μια ακόμη απόδειξη της διαχρονικής αξίας της μουσικής τους. Χιλιάδες κόσμου, και μαζί κι εμείς από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, που φέρνει νέο αέρα στη διασκέδαση, μεταφερθήκαμε για λίγες ώρες σε έναν ηλεκτρονικό κόσμο γεμάτο έμπνευση και νοσταλγία.

Ένα μουσικό ταξίδι ωρίμανσης μέσα στον χρόνο

Κάθε τους μελωδία, από τα πρώτα τραγούδια που μετατράπηκαν σε ύμνους, όπως τα “Νέα Ζωή 705”, “Παζλ Στον Αέρα” και “Μικρό Αγόρι”, μέχρι και τα πιο πρόσφατα τραγούδια τους που συμπεριλαμβάνονται στο νέο τους single που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, ήταν πέρα για πέρα σύγχρονη. Το φαντασμαγορικό οπτικοακουστικό show που συνόδευε την εντυπωσιακή παραγωγή τους, έκανε όλη την ατμόσφαιρα ακόμα πιο καθηλωτική σε μια συναυλία που κανείς δεν ήθελε να φτάσει στο τέλος της.

Τα 20 χρόνια της απουσίας τους ως συγκρότημα ήταν πάρα πολλά και από το 2018 που επανενώθηκαν μέχρι και σήμερα κάθε τους συναυλία γίνεται ανάρπαστη και αναμένεται με ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αυτό συνέβη και με τη συναυλία στην Πλατεία Νερού, όπου οι Στέρεο Νόβα μας χάρισαν ακόμη ένα επιχείρημα στο γιατί τους αγαπάμε και ακόμη έναν λόγο να προσμένουμε την επόμενη φορά που θα μας ταξιδέψουν στον δικό τους «Ασύρματο Κόσμο».