Η νέα σειρά We Care της Nava που δεν θα λείπει από τις αποσκευές μας φέτος το καλοκαίρι

Η νέα σειρά We Care της Nava που δεν θα λείπει από τις αποσκευές μας φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μία εποχή, είναι μία ολόκληρη ιδέα.

Ένα concept που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με τα ίδια συστατικά: Τη μαγεία της θάλασσας, το ονειρεμένο τοπίο του νησιού που θα επισκεφτούμε και τις ανέμελες διακοπές που θα κάνουμε με την οικογένεια. Βαλίτσα, εισιτήριο και… φύγαμε.

Ωστόσο, είμαστε σίγουρες ότι έχουμε ολοκληρώσει τη λίστα με όλα τα απαραίτητα των διακοπών που θα κάνουν την καθημερινότητα μας ακόμα πιο ξέγνοιαστη; Αν δεν έχουμε προσθέσει τα αγαπημένα items από τη NAVA, τότε μάλλον η απάντηση είναι «όχι».

Από δοχεία φαγητού σε υπέροχα σχέδια και χρώματα μέχρι μπουκάλια και ποτήρια-θερμός μπορούμε να βρούμε πραγματικά, ό,τι χρειαζόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας στη νέα σειρά WeCare, που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το στυλ και τον άψογο σχεδιασμό.

Όλα όσα χρειαζόμαστε για κάθε στιγμή της ημέρας

Παραλία, πικνίκ ή μονοήμερη εκδρομή; Όπου και αν βρεθούμε, τα ορθογώνια δοχεία φαγητού της NAVA είναι ιδανικά, αφού έχουν εργονομικό σχήμα που μας επιτρέπει να μεταφέρουμε το φρούτο ή το σνακ μας οπουδήποτε θέλουμε, αλλά και καπάκι με τέσσερα κλιπς κλεισίματος για μεγαλύτερη στεγανότητα και σπαστό κουταλοπίρουνο δύο σε ένα, ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε οποιοδήποτε φαγητό, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνουμε κουτάλι ή πιρούνι.

1720705617281-10418930-image003.jpg

Από την άλλη, το ανοξείδωτο, στρογγυλό δοχείο φαγητού-θερμός (850ml) είναι το ιδανικό σκεύος φαγητού, σε περίπτωση που έχουμε μωράκι στην παρέα μας και όχι μόνο! Τι το κάνει ιδανικό; Φυσικά, η δυνατότητά του να διατηρεί ζεστό το φαγητό για δύο με τρεις ώρες, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία αλλά και το καπάκι με τα τέσσερα κλιπς κλεισίματος, το οποίο αποτελεί την τέλεια λύση για τη μεταφορά του φαγητού, χωρίς διαρροές. Διαθέτει, επίσης, εσωτερικά αποσπώμενο πλαστικό δοχείο δύο θέσεων, για να διαχωρίζουμε τα τρόφιμα και ξεχωριστό μικρό πλαστικό δοχείο ενσωματωμένο στο καπάκι.

1720705628632-703104047-image005.jpg

Και φυσικά, η σειρά We Care της NAVA, δεν φρόντισε μόνο για τα παιδιά μας, αφού για τον μπαμπά της παρέας, υπάρχει το τετράγωνο δοχείο φαγητού (1700ml), το πιο μοντέρνο, τετράγωνο φαγητοδοχείο, με καπάκι με κλιπς στις πλευρές του για ασφαλές κλείσιμο τεσσάρων σημείων και ενσωματωμένο πιρούνι στο εσωτερικό του, ώστε να απολαμβάνει το γεύμα του κάθε στιγμή, όχι μόνο τις μέρες που θα μας βρίσκουν στην παραλία, αλλά και στην επιστροφή του στο γραφείο.

image007.jpg

Για τις μέρες, ωστόσο, που το summer plan μας έχει παραλία από το πρωί μέχρι το βράδυ, χρειαζόμαστε κάτι σαν ένα… πολύχρωμο δοχείο αποθήκευσης φαγητού. Συγκεκριμένα, ένα καλαίσθητο σετ φαγητού με χωρητικότητα στα 800ml, το οποίο αποτελείται από κουταλοπίρουνα και βιδωτό καπάκι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δεύτερος αποθηκευτικός χώρος ή ακόμα και ως πιάτο. Αυτή είναι η λύση που ψάχναμε! Και αυτό, γιατί διαθέτει και επιπλέον δικό του καπάκι με δαχτυλίδι σιλικόνης που κλείνει αεροστεγώς, αλλά και τάπα για αερισμό και αποσυμφόρηση από τους υδρατμούς για τα ζεστά φαγητά.

image009.jpg

Νερό και ρόφημα στο μπουκάλι μας και… φύγαμε

Αφού ολοκληρώσαμε το «κεφάλαιο» φαγητό, μήπως ήρθε η ώρα να περάσουμε στο chapter «νερό και ροφήματα;»

Αρχικά, στην περίπτωση που ο μικρός της παρέας, ετοιμάζεται για το summer camp του, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσθέσει στο backpack του είναι τα μπουκάλια-θερμός από τη σειρά WeCare της NAVA, με ενσωματωμένο καλαμάκι. Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι με διπλά τοιχώματα, πρόκειται να αποτελέσουν τον «σύμμαχο» των παιδιών μας, όσο είναι μακριά.

image011.jpg

Γενικότερα, πάντως, η τεχνολογία μόνωσης κενού αυτών των ανοξείδωτων μπουκαλιών δίνει τη δυνατότητα να διατηρούνται τα ροφήματα είτε ζεστά είτε κρύα για 8 με 10 ώρες, ενώ το δαχτυλίδι ασφαλείας από σιλικόνη στο καπάκι αποτρέπει στο μέγιστο τις διαρροές. Τι τα κάνει κατάλληλα για τα μικρά της παρέας; Το ενσωματωμένο καλαμάκι και το καπάκι που ανοίγει αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού (OneTouch), αλλά και ο ειδικός σχεδιασμός τους για μικρά χεράκια, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εύκολα.

image013.jpg

Αφού βρήκαμε τα items που πρόκειται να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών μας, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για όλους εμάς τους γονείς. Τι θα μας κρατάει «συντροφιά» στο ατέλειωτο παιχνίδι των παιδιών μας; Φυσικά, τα ποτήρια-θερμός WeCare. Η αντιολισθητική ματ επένδυση τους εξωτερικά, μας επιτρέπει να διατηρούμε τα ροφήματα είτε ζεστά είτε κρύα στην επιθυμητή θερμοκρασία για δύο με τρεις ώρες, ενώ το ανοξείδωτο καλαμάκι, τα καθιστά μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή καθώς συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης πλαστικού.

image015.jpg

Friendly reminder: Όλα τα προϊόντα της σειράς WeCare είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς BPA, PVC, φθαλικές ενώσεις και άλλα επιβλαβή στοιχεία και είναι απόλυτα ασφαλή για την υγιεινή αποθήκευση των τροφίμων.

Αν μέχρι τώρα αναζητούσαμε ένα μπουκάλι-θερμός και ένα δοχείο φαγητού, για να έχουμε στην τσάντα μας κάθε ώρα της ημέρας μας, μόλις το βρήκαμε και βρίσκεται ανάμεσα στη νέα σειρά προϊόντων WeCare. Γι’ αυτό, άλλωστε, φροντίζει τα τελευταία 50 χρόνια η NAVA, μία από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες στον χώρο των προϊόντων που σχετίζονται με τη μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, την προετοιμασία του φαγητού, την παρουσίαση των γευμάτων και γενικότερα την οργάνωση της κουζίνας.

Όλα τα προϊόντα της σειράς WeCare θα τα βρείτε στις αλυσίδες σουπερμάρκετ Μασούτης και MyMarket, στα καταστήματα Prenatal και Λητώ, σε βρεφικά καταστήματα, σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.navaideas.gr