Τα EveryDay quotes που θα μετατρέψουν την κάθε σου μέρα σε μια White Day αυτή την άνοιξη

Τα EveryDay quotes που θα μετατρέψουν την κάθε σου μέρα σε μια White Day αυτή την άνοιξη

Τα inspirational quotes που θα πλημμυρίσουν χαρά και ανοιξιάτικα αρώματα την EveryDay σου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η άνοιξη ανήκει στις αγαπημένες μας εποχές. Ο ήλιος μέρα τη μέρα καθυστερεί λίγο παραπάνω να δύσει, τα χοντρά, βαριά πουλόβερ και μπουφάν, δίνουν τη θέση τους σε κομψά, άνετα ζακετάκια και ανοιχτόχρωμα παντελόνια, ενώ εμείς οι ανυπόμονες, έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Το σημαντικότερο δώρο βέβαια, που μας χαρίζει απλόχερα η παρούσα εποχή, είναι πως μετατρέπει τη φύση και τον καιρό σε «συμμάχους» μας.

Κακά τα ψέματα, όσα… ευτράπελα κι αν προκύπτουν καθημερινά στη ζωή μας, τα ζεστά ηλιόλουστα πρωινά, οι ολάνθιστες πιλοτές των πολυκατοικιών που μεταμορφώνουν την πόλη σε έναν τεράστιο κήπο και τα παιδιά που παίζουν ανέμελα στις γειτονιές, δημιουργούν ένα αισιόδοξο σκηνικό που θέλοντας και μη, μας κάνει πολύ πιο χαρούμενες! Ωστόσο, εάν οι υποχρεώσεις του σχολείου και τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα είναι πολλά, εάν χρειάζεσαι ένα επιπλέον boost για τη διάθεσή σου, τότε τα inspirational quotes που έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω, να είσαι σίγουρη πως θα πλημμυρίσουν χαρά και ανοιξιάτικα αρώματα την EveryDay σου!

BE #RealEveryDay

Εάν υπάρχει κάποιο μαγικό… ξόρκι, το οποίο μπορεί να λύσει απευθείας τα «μάγια» της κακής σου διάθεσης, τότε αυτό είναι οι τέσσερεις παραπάνω λέξεις που σου υπενθυμίζουν να είσαι απλά ο εαυτός σου. Καλώς ή κακώς, υπάρχουν φορές που δεν θα είσαι το ίδιο χαρούμενη με κάποιες άλλες και αυτό συμβαίνει διότι η κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι μοναδική. Ναι, υπάρχουν συναισθήματα που δεν είναι το ίδιο ευχάριστα με κάποια άλλα, όμως δεν παύουν να είναι και αυτά ένα δικό μας κομμάτι. Θα το έχεις παρατηρήσει για παράδειγμα τις μέρες της περιόδου! Το μόνο που θες, είναι να χωθείς στην αθλητική φόρμα και το φαρδύ φούτερ του αδερφού σου, για να νιώσεις λίγο πιο άνετα, παρόλα αυτά καταλήγεις να νιώθεις χειρότερα, αφού ξέρεις πως αυτά τα ρούχα δεν σε αντιπροσωπεύουν. Εάν επιλέξεις όμως, κάποιο ρούχο που σε εκφράζει, που σου επιτρέπει να είσαι «εσύ» και εμπιστευτείς τις σερβιέτες EveryDay, οι οποίες χάρη στις μοναδικές καινοτομίες τους, εξασφαλίζουν αξεπέραστη προστασία χωρίς ερεθισμούς, δεν υπάρχει αμφιβολία πως όλα θα γίνουν κάπως ευκολότερα!

quote2

«Spring is nature's way of saying let's party»

Η παραπάνω φράση ανήκει στον αγαπημένο ηθοποιό Robin Williams και σκοπό έχει να σου υπενθυμίσει πως η άνοιξη, είναι η καταλληλότερη εποχή να «ανοίξεις» λίγο τον κύκλο σου ή να κάνεις ένα update στις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου. Μην χάνεις άλλον χρόνο λοιπόν! Πάρε την κολλητή σου και πες της πως κερνάς το «πρώτο» παγωτό της χρονιάς. Κανόνισε με την παρέα σου από το φροντιστήριο να πάτε σινεμά μετά το μάθημα. Αφιέρωσε μία ολόκληρη Κυριακή κάνοντας πράγματα με την οικογένειά σου. Διοργάνωσε ένα αποκλειστικά κοριτσίστικο sleepover στο σπίτι σου. Αν το καλοσκεφτείς, υπάρχουν αμέτρητοι διασκεδαστικοί τρόποι, να γιορτάσεις και να μοιραστείς με όσους αγαπάς, την πιο αισιόδοξη εποχή του χρόνου.

«To plant a garden is to believe in tomorrow»

Είχε πει πριν πολλά χρόνια το πιο κομψό κορίτσι που πέρασε ποτέ από τη μεγάλη οθόνη, δηλαδή η Audrey Hepburn, και καλά θα κάνεις να ακούσεις τη συμβουλή της, φίλη μου. Όχι, κανείς δεν σε υποχρεώνει να ασχοληθείς με την κηπουρική αν δεν το θέλεις, όμως υπάρχουν πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να καλλιεργήσεις τον κήπο που κρύβεις… μέσα σου. Επενδύοντας καθημερινά χρόνο σε πράγματα που αγαπάς, όπως η μουσική, ο χορός, η ζωγραφική, καλλιεργώντας τα ταλέντα σου και γνωρίζοντας μέσα από αυτά καλύτερα τον εαυτό σου, θα αρχίσεις να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Να ξέρεις, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προσχεδιάσεις το μέλλον ή έστω, μία μακρινή μελλοντική εκδοχή σου. Άλλωστε, τα πάντα είναι στο χέρι σου, αρκεί να το πιστέψεις εσύ πρώτη!

quote3

EveryDay can be a white day!

Εάν η ζωή σου ήταν ταινία, εκτός από πρωταγωνίστρια, θα ήσουν και η αφηγήτρια. Θα ήσουν εκείνη που θα καθόριζε με τα λόγια της, τον τρόπο με τον οποίο ο θεατής αντιλαμβάνεται τα γεγονότα. Κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα και στην πραγματική ζωή, με τη διαφορά πως αναλαμβάνεις ρόλο πρωταγωνιστή, αφηγητή και θεατή ταυτόχρονα. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως το πρίσμα από το οποίο κοιτάς τις καταστάσεις της ζωής σου, επηρεάζει στη συνέχεια τις πράξεις και τις αποφάσεις σου. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όσο πιο αισιόδοξα βλέπεις τα πράγματα, τόσο πιο πιθανό είναι να κυλήσουν όλα όπως επιθυμείς. Είναι σαν το κινέζικο σήμα γιν-γιανγκ. Όταν όλοι οι υπόλοιποι γύρω σου επιμένουν να βλέπουν το «μαύρο», εσύ οφείλεις στον εαυτό σου να ψάχνεις για το λίγο «άσπρο», που θα κάνει την EveryDay μία #WhiteDay!

«If we had no winter, the spring would not be so pleasant»

Δεν θα ήταν υπέροχο να υπήρχε ένα κουμπί το οποίο θα το πατούσαμε και θα μας έδινε κουράγιο, όλες εκείνες τις φορές που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν εγκαταλείψουμε κάθε προσπάθεια; Όπως για παράδειγμα, τις φορές που νομίζουμε πως το κεφάλι μας θα… εκραγεί αν συνεχίσουμε να διαβάζουμε για τις εξετάσεις, που δεν έχουμε καμία δύναμη ούτε διάθεση να πάμε στην προπόνηση. Αυτή ακριβώς είναι και η λειτουργία του παραπάνω quote. Να μας θυμίζει κάθε φορά που είμαστε έτοιμες να το… βάλουμε στα πόδια, πως αν οι χειμώνες ήταν λιγότερο δύσκολοι, ίσως τελικά να μην απολαμβάναμε το ίδιο την άνοιξη!

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Η άνοιξη όπου να’ναι έρχεται και σε προσκαλεί την απολαύσεις στο έπακρο! Φόρεσε από τώρα τα αγαπημένα σου ανοιχτόχρωμα ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα με τα χρώματα της εποχής και να είσαι σίγουρη πως σε περιμένουν οι πιο αισιόδοξες #whitedays του χρόνου! Σε κάθε περίπτωση #stay tuned, γιατί σου ετοιμάζουμε πολλά ακόμη EveryDayTeen άρθρα για όλα εκείνα που σε απασχολούν.

#WhiteDays #EveryDay #MyBestFit #RealEveryDay