«Ψηλά και Αγνάντευε» ή αλλιώς ένα εντυπωσιακό event που έφερε τα πάνω-κάτω στην καθαριότητα

«Ψηλά και Αγνάντευε» ή αλλιώς ένα εντυπωσιακό event που έφερε τα πάνω-κάτω στην καθαριότητα

Η «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας» της Klinex, που έφερε τα πάνω- κάτω με τα νέα καθαριστικά μπάνιου

Αλήθεια, πόσο συχνά σου δημιουργείται η ανάγκη να δεις ή να ζήσεις κάτι που δεν ξέρεις τη συνέχεια; Βλέπεις, όσο και να αγαπάμε τη ρουτίνα μας, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την… καθαρή αγωνία για το τι έκπληξη επιφυλάσσει η επόμενη ημέρα ή τι καινούργιο θα συναντήσουμε αν βρεθούμε, για παράδειγμα, ένα απόγευμα στο Πασαλιμάνι.

Και αυτό είναι αρκετό για να ξυπνάμε κάθε πρωί με ανεβασμένη διάθεση για το τι διαφορετικό θα συναντήσουμε και να αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα σαν μία ευκαιρία να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Γιατί στην τελική, η καθημερινότητα κάποια στιγμή χάνει την ουσία της, όταν «παίζει» συνεχώς σε επανάληψη.

Και αυτό, μας το υπενθύμισε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο η Klinex, με ένα event που έφερε τα πάνω-κάτω, χάρη στα νέα Klinex Power Foam Sprays, που μας έδωσαν την ευκαιρία να υιοθετήσουμε απευθείας αυτό το mindset. Γιατί λίγο τα Klinex Power Foam Sprays, που καθαρίζουν ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία όπως μία τουαλέτα στα… 20 μέτρα ύψος, λίγο τα challenges, λίγο η «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας», ήταν αρκετά για να φέρουν τα πάνω-κάτω στον καθαρισμό του μπάνιου και τελικά στη… ζωή μας.

NT_PShla-kai-Agnanteye-Klinex-Power-Foam-Sprays_@Queen.gr_OK_html_m4493a89d.jpg

Η «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας» της Klinex, που έφερε τα πάνω- κάτω με τα νέα καθαριστικά μπάνιου Klinex Power Foam Sprays

«Ψηλά και Αγνάντευε» με τα πανίσχυρα sprays αφρού

Ναι, είναι απολαυστικό να κρατάμε αυτά που μας αρέσουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά μας ως βάση, όπως είναι ας πούμε τα προϊόντα της Klinex που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, εδώ και περίπου 70 χρόνια. Χωρίς, όμως, να λέμε «όχι» σε καινούργιες εμπειρίες και ευκαιρίες.

Διότι εκεί που δεν το περιμένουμε, μπορεί να βρεθούμε σε μία… καμπίνα τουαλέτας που αιωρείται σε 20 μέτρα ύψος και έχει θέα τη θάλασσα και το Πασαλιμάνι. Και όλα αυτά, χάρη στα Klinex Power Foam Sprays και το εντυπωσιακό event «Ψηλά και Αγνάντευε». Εμείς, λοιπόν, βρεθήκαμε εκεί την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και πράγματι τα είδαμε όλα… ανάποδα.

NT_PShla-kai-Agnanteye-Klinex-Power-Foam-Sprays_@Queen.gr_OK_html_m3af6bbac.jpg

Η «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας» της Klinex, που έφερε τα πάνω- κάτω με τα νέα καθαριστικά μπάνιου Klinex Power Foam Sprays

Τα νέα προϊόντα που φέρνουν τα πάνω-κάτω στον καθαρισμό και στην απολύμανση του μπάνιου «πρωταγωνιστούσαν», ενώ μέσα από τα challenges και τις δραστηριότητες by Klinex, η καθαριότητα του μπάνιου μας απέκτησε μία πιο fun εκδοχή, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Εκεί, παρευρεθήκαμε δημοσιογράφοι, influencers και περαστικοί που ήθελαν να θαυμάσουν το σκηνικό με τον γερανό και την «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας» δίπλα στη θάλασσα. Και φυσικά, ενημερωθήκαμε για τα νέα Klinex Power Foam Sprays και ζήσαμε τη μοναδική εμπειρία μιας 360° θέας μέσα από την καμπίνα της ιπτάμενης Power Foam τουαλέτας.

NT_PShla-kai-Agnanteye-Klinex-Power-Foam-Sprays_@Queen.gr_OK_html_450c750f.jpg

Η θέα από την «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας» της Klinex ήταν απίστευτη

Η ανατροπή στην καθαριότητα του μπάνιου και της λεκάνης

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχαμε φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας, όμως η Klinex, με μία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, μας «άνοιξε» τον δρόμο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Και πώς να μην το κάνει, όταν με τη σειρά Power Foam Sprays έφερε μία πραγματική ανατροπή στην καθαριότητα του μπάνιου και της λεκάνης με… άρωμα φρεσκάδας ωκεανού και λουλουδιών. Χωρίς ενεργό χλώριο, τα νέα προϊόντα είναι πραγματικά… ασταμάτητα, καθώς ο ειδικός σχεδιασμός τους, τους επιτρέπει να λειτουργούν και ανάποδα, για να φτάνουν ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης ή να στέκονται ανάποδα στις στήλες της ντουζιέρας. Ενώ, λοιπόν, αυτά εξουδετερώνουν το 99% των βακτηρίων, εμείς ξεκινάμε να βλέπουμε τα πράγματα… ανάποδα με «εκκίνηση» το μπάνιο μας -thanks to an amazing event.

«Η Klinex είναι ο καθημερινός σύμμαχος χιλιάδων νοικοκυριών για αποτελεσματική και ασφαλή καθαριότητα και απολύμανση και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που η Klinex για μια ακόμη φορά κάνει τη διαφορά με τα νέα καθαριστικά Sprays Klinex Power Foam, φέρνοντας τα πάνω-κάτω!», όπως δηλώνει η υπεύθυνη Marketing, Κατερίνα Αλιφραγκή. Και πράγματι, είμαστε και εμείς πολύ χαρούμενες για το γεγονός ότι μία νέα εποχή στην καθαριότητα του αγαπημένου μας χώρου ξεκίνησε από την εκδήλωση «Ψηλά και Αγνάντευε» -τους λόγους πια τους γνωρίζεις.

NT_PShla-kai-Agnanteye-Klinex-Power-Foam-Sprays_@Queen.gr_OK_html_1d7bb693.jpg

Η «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας» της Klinex, που έφερε τα πάνω- κάτω με τα νέα καθαριστικά μπάνιου Klinex Power Foam Sprays

Η ζωή έχει ενδιαφέρον μόνο αν κρατάμε τις σταθερές αξίες μας -δηλαδή την Klinex- ως βάση και αφήνουμε τον εαυτό μας να ζήσει νέες εμπειρίες. Εμείς χρειάστηκε να βρεθούμε στο εντυπωσιακό event της Klinex «Ψηλά και Αγνάντευε» για να κατανοήσουμε πως τα νέα προϊόντα Klinex Power Foam Sprays, ένας γερανός και μία «ιπτάμενη καμπίνα τουαλέτας» είναι αρκετά για να υιοθετήσουμε αυτό το mindset. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

DPG Network