Τρεις λόγοι που η Kenwood αποτελεί «προορισμό» και τη φετινή Black Friday

Τρεις λόγοι που η Kenwood αποτελεί «προορισμό» και τη φετινή Black Friday
CHS agency

Ενόψει της Black Friday, κάναμε την έρευνα αγοράς μας για τα must-have kitchen essentials.

Κάθε εποχή έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις από τη διατροφή σου και η αλήθεια είναι πως ειδικότερα το φθινόπωρο, αισθάνεσαι συνήθως πιο έντονη την ανάγκη να την αναβαθμίσεις και να τη βελτιώσεις. Τι γίνεται, βέβαια, όταν έχεις πολλή όρεξη, αλλά ελάχιστο χρόνο για να φροντίσεις το daily menu σου; Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεσαι έναν all-in-one «σύμμαχο» στην κουζίνα σου.

Ενόψει της Black Friday, λοιπόν, κάναμε την έρευνα αγοράς μας για τα must-have kitchen essentials που σε βοηθούν να φροντίζεις τη διατροφή σου και να εξοικονομείς ενέργεια και χρόνο. Και πολύ γρήγορα οδηγηθήκαμε στην Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL της Kenwood, δηλαδή την πιο tasty επένδυση που θα κάνεις για τη διατροφή σου στη φετινή γιορτή των προσφορών.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να δεις τους τρεις λόγους που κατά την άποψή μας, η Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL της Kenwood είναι μία value for money αγορά που δεν πρέπει να προσπεράσεις αυτήν την Black Friday.

#1 Η ενσωματωμένη ζυγαριά EasyWeight γιατί η δοσολογία μπορεί να κάνει τη διαφορά

Μία παράμετρος που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα μιας συνταγής, είναι η δοσολογία, ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τη ζαχαροπλαστική. Σου έχουμε καλά νέα, λοιπόν, διότι η Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL έρχεται με την ενσωματωμένη ζυγαριά EasyWeigh™.

Και χάρη σε αυτήν την προσθήκη, μπορείς να ζυγίζεις εύκολα και γρήγορα τις δοσολογίες για κάθε συνταγή απευθείας στον κάδο της κουζινομηχανής ή στα εξαρτήματα που χρησιμοποιείς, χωρίς να προκαλείς κάθε φορά ένα μικρό χάος στον πάγκο της κουζίνας σου.

#2 Δύο κάδοι και απόλυτος έλεγχος για τις πιο ευφάνταστες γλυκές και αλμυρές νοστιμιές

Βασικός και πολύ σημαντικός λόγος να βάλεις την Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL της Kenwood στην κορυφή της Black Friday wish list σου: Σου προσφέρει την δυνατότητα για ασταμάτητες δημιουργίες αφού διαθέτει τον διπλό κάδο DuoBowl™ 7L και 5L, που σου «λύνει» τα χέρια όταν η συνταγή επιβάλλει δύο μπολ, δίνοντας τέλος στις διακοπές για πλυσίματα κατά την διάρκεια των παρασκευών. Μάλιστα, αποθηκεύεται ο ένας μέσα στον άλλον για εξοικονόμηση χώρου.

Επίσης, μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο εύρος ταχυτήτων με το ισχυρό μοτέρ ChefMotor™ 1200W που διαθέτει και προσαρμόζεται «έξυπνα» σε ό,τι κάνεις. Στα plus της συγκεκριμένης κουζινομηχανής θα συμπεριλάβουμε το ότι χωρίς να χάνεις χρόνο, μπορείς να προσθέτεις όλα τα υλικά στα μείγματα σου εύκολα με το ένα χέρι, χάρη στην Κεφαλή LightLift™ που διαθέτει.

#3 Τα πάνω από 25 εξαρτήματα που θα σε αναδείξουν στη chef του σπιτιού

Μήπως τη μία μέρα έχεις όρεξη για φρέσκο ψωμί και την άλλη για κοτόπιτα, σπιτικά μπέργκερ ή φρέσκα ζυμαρικά; Άραγε προς το τέλος της εβδομάδας ζητάς και το γλυκό σου και θυμάσαι τη συνταγή για κέικ που είχες βρει και έλεγες να τη δοκιμάσεις το Σαββατοκύριακο; Κάποια στιγμή σου περνάει από το μυαλό να δοκιμάσεις και τις vegan recipes, που έχουν γίνει viral στο TikTok, αλλά δεν έχεις χρόνο να ψιλοκόβεις λαχανικά;

Μην ανησυχείς, διότι η Kenwood έρχεται να γίνει ο καλύτερος βοηθός στην κουζίνα. Διότι με περισσότερα από 25 εξαρτήματα που προσαρμόζονται στην Κουζινομηχανή Titanium Chef Baker XL, μπορείς να φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα, όποια συνταγή βρεις. Σκέψου απλώς ότι διαθέτει από παρασκευαστή ζυμαρικών και μπλέντερ, μέχρι κρεατομηχανή, κόφτη/ τρίφτη, μύλο άλεσης κ.α. Και δεν σταματάει εκεί, αφού έρχεται και με 4 ανοξείδωτους αναδευτήρες ειδικά σχεδιασμένους για διαφορετικές χρήσεις, που σου δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζεις κάθε συνταγή με αυτοπεποίθηση.

4444.jpg

Αν μέχρι σήμερα έψαχνες έναν sous chef στην κουζίνα σου, η Kenwood υπόσχεται απόλυτη αφοσίωση. Με αυτόν τον «βοηθό» το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσεις να εκτελέσεις κάθε δημιουργική νοστιμιά που έχεις στο μυαλό σου, γρήγορα και εύκολα. Γιατί η Kenwood μπορεί να κάνει τα πάντα! Μην το σκέφτεσαι, λοιπόν. Ξέρεις τι πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στην Black Friday shopping list σου αυτόν τον Νοέμβριο!