Τα τρία «βήματα» που θα σε κάνουν να διαμορφώσεις μία πιο wellness καθημερινότητα

Τα τρία «βήματα» που θα σε κάνουν να διαμορφώσεις μία πιο wellness καθημερινότητα

Συγκεντρώσαμε για εσένα τρία tips, τα οποία θα σε κάνουν να απολαμβάνεις το πριν και το μετά της προπόνησης, με τον ίδιο τρόπο που απολαμβάνεις το δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής σου.

Αν είσαι wellness lover, αυτό σημαίνει πως καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις σου, αναζητώντας πάντα την καλύτερη απόδοση και την επίτευξη των στόχων σου. Είσαι όμως, σίγουρη, πως δίνεις την απαραίτητη προσοχή σε αυτά που πρέπει να περιλαμβάνει η διατροφή σου πριν και μετά από ένα workout;

Ακόμα και αν πρόκειται να κάνεις ένα δεκάλεπτο workout για να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυναμικά, έχει σημασία τι θα επιλέξεις για το πρωινό ή για μετά την προπόνησή σου. Αν λοιπόν, αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις το επόμενο «βήμα» και θα αναδειχθείς σε fitness queenτης δικής σου ζωής, συνέχισε να διαβάζεις και θα με θυμηθείς.

Βλέπεις, συγκεντρώσαμε για εσένα τρία tips, τα οποία θα σε κάνουν να απολαμβάνεις το πριν και το μετά της προπόνησης, με τον ίδιο τρόπο που απολαμβάνεις το δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής σου, ακριβώς επειδή θα είναι τόσο φυτικά απολαυστικό. Ακριβώς, επειδή θα είναι ΔΕΛΤΑ.

IMG_6463.jpeg

#1 Το πρωινό smoothie με βρώμη

Το smoothie είναι πάντα η πιο εύκολη και νόστιμη επιλογή για το πρωινό σου γεύμα. Πόσο μάλλον, αν αυτό περιλαμβάνει βρώμη, η οποία είναι ένα από τα βασικά συστατικά που πρέπει να προσφέρεις στον εαυτό σου,ακόμα και πριν από μία δεκάλεπτη προπόνηση.

Για τον λόγο αυτόν, ένα smoothie με βρώμη, ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ 3 SUPER ΣΠΟΡΟΙ, μπανάνα και μέλι, είναι το ρόφημα που «υπόσχεται» να σου δώσει το boost που χρειάζεσαι για το πρώτο sessionτης ημέρας.

IMG_6464.jpeg

#2 Ένα δεκάλεπτο workout

Ακόμα και αν δεν είσαι πρωινός τύπος, με ένα δεκάλεπτο πρωινό workout προλαβαίνεις να γυμναστείς, πριν από το γραφείο. Ναι, δέκα λεπτά μπορούν να κάνουν τη διαφορά μέσα στην ημέρα σου, διότι θα ανεβάσουν τον μεταβολισμό αλλά και τη διάθεσή σου.

Σκέψου άλλωστε, πως με μερικά βάρη, λίγους κοιλιακούς και stretching, θα είσαι έτοιμη να διανύσεις το υπόλοιπο της ημέρας σου full of energy, χωρίς όμως να ξεχνάς πως για να διατηρήσεις αυτήν την ενέργεια, είναι απαραίτητο να προσθέσεις στη διατροφή σου ένα φυτικό ρόφημα με έξτρα πρωτεΐνη.

IMG_6465.jpeg

#3 Το φυτικό ρόφημα για να συνεχίσεις την ημέρα σου με ενέργεια

Για να καταλάβεις πώς τα «σωστά» ροφήματα μπορούν να σε βοηθήσουν μετά την άσκηση, είναι σημαντικό να καταλάβεις πώς το σώμα σου επηρεάζεται από τη σωματική δραστηριότητα. Όταν αθλείσαι, οι μύες σου καταναλώνουν τα αποθέματα γλυκογόνου για καύσιμα και γι’ αυτό, μετά την προπόνηση, το σώμα σου προσπαθεί να ανοικοδομήσει τα αποθέματα αυτά.

Η κατανάλωση λοιπόν, ενός φυτικού ροφήματος με έξτρα πρωτεΐνη μπορεί να βοηθήσει να γίνει πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία. Συγκεκριμένα, το ΔΕΛΤΑ ΦΥΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΒΡΩΜΗ SUPER MIX CHOCO BERRIESPROTEIN PLUS, χαμηλό σε θερμίδες και λιπαρά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, είναι ιδανικό για να ξεκινάς την ημέρα σου υγιεινά και… απολαυστικά μετά από ένα σύντομο αλλά δυναμικό workout.

IMG_6466.jpeg

Είναι σίγουρο πως προσθέτοντας τα παραπάνω tips στο Daily Self Care reminder σου, θα καταφέρεις να αναδειχθείς σε fitness queen της ζωής σου, θέτοντας ως προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού σου. Και αυτό, θα το κάνεις με «σύμμαχό» σου τα φυτικά ροφήματα της ΔΕΛΤΑ, που «έρχονται» να σου δώσουν το boost που χρειάζεσαι από το πρωί.

Και αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, δες το βίντεο της personal trainer Ιωάννας Λαουμτζή και θα καταλάβεις γιατί μία fitness routine πρέπει να έχει… γεύση από ΔΕΛΤΑ.

Εσύ σε φρόντισες σήμερα;

Για περισσότερα Self Care Daily tips πατήστε εδώ.

1714568822914-290622538-IMG_6467.jpeg