Its’ a Tiki Summer στα TGI FRIDAYS™: Ο ορισμός του summer experience στην πόλη!

Its’ a Tiki Summer στα TGI FRIDAYS™: Ο ορισμός του summer experience στην πόλη!

Mία δόση Αβάνας την θέλαμε για το καλοκαίρι μας και η αλήθεια είναι πως το Havana Wave μάς την έδωσε και με το παραπάνω.

Οι θερμοκρασίες είναι σταθερά κοντά στους 35 βαθμούς, το air condition (ή ο ανεμιστήρας) έχει πάρει «φωτιά», τα τζιτζίκια κάνουν πάρτι. Με δυο λόγια, το καλοκαίρι έχει κάνει για τα καλά αισθητή την παρουσία του και εμείς, αναζητάμε τρόπους απόδρασης για να περάσουμε όμορφα το summer in the city!

Και για εσένα που αναρωτιέσαι πώς θα τα καταφέρουμε, υπάρχει η λύση! Αρκεί να ανακαλύψουμε το place to be του φετινού καλοκαιριού, το μέρος, δηλαδή, που μπορούμε να απολαύσουμε με τις κολλητές μας εξωτικά cocktails, τα οποία θα μας μεταφέρουν απευθείας στην Καραϊβική για summer nights με exotic vibes. Ο δικός μας καλοκαιρινός παράδεισος βρίσκεται μέσα στην πόλη και μας περιμένει να περάσουμε μοναδικές βραδιές σαν αυτές που θα περνούσαμε σε κάποιον μακρινό, εξωτικό προορισμό. Πώς τον λένε, ρωτάς. TGI FRIDAYS™, θα σου πούμε.

Αθήνα όπως λέμε… Καραϊβική!

Κι όμως, από την πρώτη μας επίσκεψη στη δροσερή αυλή του καταστήματος της Κηφισιάς είχαμε ήδη μπει σε summer mood. Πώς; Μα, φυσικά, δοκιμάζοντας τα πιο-καινούρια-δεν-γίνεται Tiki Waikiki cocktails, τα οποία κατάφεραν να μας βάλουν σε Tiki Summer mood και να μας μεταφέρουν σε ονειρεμένους τροπικούς προορισμούς.

Άλλωστε, μία δόση Αβάνας την θέλαμε για το καλοκαίρι μας και η αλήθεια είναι πως το Havana Wave μάς την έδωσε και με το παραπάνω. Havana Club Especial, Sourz Apple Liqueur, Skinos Mastiha Spirit, ginger, φρέσκος χυμός lime, ροδάκινο, νέκταρ αγαύης και Elemakule Tiki® Bitters μετέφεραν τα vibes της Κούβας και τη δροσερή αύρα της Καραϊβικής σε ένα ποτήρι.

Δοκιμάζοντας το Paradise Beach βρήκαμε το κομμάτι… του τροπικού παραδείσου που ψάχναμε, και ας είμαστε στην «καρδιά» της πόλης. Σε αυτό, σίγουρα βοήθησε το mix από Havana Club Añejo 3 Años, Malibu®, ανανά, γάλα καρύδας, κεράσι και φρέσκο χυμό lime.

1719301787301-623794875-image003.jpg

Με το Pineapple Ginger Splash βουτήξαμε για τα καλά στο καλοκαίρι. Βλέπεις, ο τόσο καλοκαιρινός, γλυκός και πικάντικος, συνδυασμός του ανανά και του τζίντζερ ισορροπεί τέλεια με το τελείωμα από premium ρούμι Havana Club Añejo 7 Años, falernum liqueur, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime και νέκταρ αγαύης. Αλήθεια, είμαστε ακόμα στην πόλη και τα TGI FRIDAYS™; Ούτε που το καταλάβαμε!

1719301802224-856120695-image005.jpg

Στο σημείο αυτό να πούμε πως, για όσες και όσους θέλουν να… πιούν πιο κλασικά tiki cocktails, είδαμε πως, εκτός από τις νέες προσθήκες των Tiki Waikiki cocktails, αγαπημένα summer cocktails όπως το Passion Mojito και το Caribbean Rum Punch κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους. Το ίδιο και classics cocktails όπως το Zombie και το Mai Tai Royal, στα οποία οι έμπειροι bartenders των TGI FRIDAYS™ δίνουν τα δικά τους summer twists.

image007.jpg

Και επειδή, το καλοκαίρι μόλις ξεκινάει, ξέρουμε πώς θα κάνουμε upgrade το summer in the city μας. Για αρχή, θα βρίσκουμε (ή θα δημιουργούμε) ευκαιρίες για να πηγαίνουμε με τις κολλητές σε κάποιο από τα καταστήματα TGI FRIDAYS™ -είτε στον Φλοίσβο για να απολαύσουμε τη θέα στη Μαρίνα και τον θαλασσινό αέρα, είτε στις δροσερές αυλές όπως της Κηφισιάς ή της Γλυφάδας. Μετά, θα επιλέγουμε το Tiki Waikiki cocktail που μας έκανε «κλικ» και, για να δώσουμε μια ακόμα πιο ταξιδιάρικη γεύση στις εξόδους μας, θα βάζουμε στη μέση και κάποιο νέο μεξικάνικο πιάτο, όπως το χορταστικό Chicken Al Pastor ή η Puebla Chicken Quesadilla!

Το summer in the city δεν μπορεί να είναι βαρετό -και δεν είναι. Με τη βοήθεια των TGI FRIDAYS™ του δίνουμε, πολύ εύκολα, μερικά tropical twists και το κάνουμε να μην μοιάζει με κανένα από τα προηγούμενα. Αλήθεια, εσύ μπορείς να πεις «όχι» σε ένα ξεχωριστό Tiki Summer με δροσερά, τροπικά cocktails;