Βάλε λάδι και φάε βράδυ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Τα επιδόρπια με βασικό συστατικό το λάδι είναι trend στη ζαχαροπλαστική.
Όλοι έχουμε συνδυάσει τα επιδόρπια με τη σοκολάτα, τη ζάχαρη, τα ζωικά βούτυρα και το γάλα. Και έτσι γίνονται τα γεύματα μας πλούσια σε θερμίδες, που έρχονται και κάθονται σε γοφούς, κοιλιές και μάγουλα. Όχι, πια. Γιατί το νέο trend γλυκών είναι επιδόρπια με ελαιόλαδο.
Υπάρχουν πολλές συνταγές που μπορείτε να αναζητήσετε και να φτιάξετε, από γλυκά ψωμιά και μπουρέκια, μέχρι brownies και κουλουράκια, αλλά να θυμάστε πως το μυστικό σε τέτοιες συνταγές είναι να προσθέτετε αρκετό αλεύρι για να μην έχουν τα γλυκά σας την γεύση της «λαδίλας». Είναι σίγουρα πιο υγιεινά από τα υπόλοιπα γλυκά και έχουν λιγότερες θερμίδες, έτσι θα ήταν καλό να βρείτε τις συνταγές που σας αρέσουν και να τις τελειοποιήσετε. Καλή όρεξη.
Απολαύστε τη Σαρακοστή στα Carrefour