Πώς να κόβετε πιο εύκολα το κρέας πριν το μαγειρέψετε
QUEEN.GR
Όταν ξεκινάμε την προετοιμασία μαγειρέματος ενός κομματιού κρέατος, ειδικά αν είναι μεγάλο, το να το κόψουμε σε μικρότερα κομμάτια έχει μια κάποια δυσκολία, λόγω της ελαστικότητάς του και των πολλών ινών που δεν κόβονται εύκολα. Για αυτό, οι σεφ έχουν ένα πρακτικό κόλπο για να ξεμπερδεύουν με αυτή τη διαδικασία στον μισό χρόνο. Βάζουν το κρέας στην κατάψυξη για 10 με 15 λεπτά, όσο χρειάζεται δηλαδή για να σκληρύνει λίγο και να «μαζέψει», ώστε το κόψιμό του μετά να είναι παιχνιδάκι. Δοκιμάστε το και θα δείτε πόσο πιο γρήγορα αλλά και συμμετρικά αποτελέσματα θα έχετε.
Related
Bloggers
01
10