Πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
#tsoulotip: βούτυρο πρέπει να είναι παγωμένο αλλιώς δε θα γίνει τραγανή η ζύμη.
ΥΛΙΚΑ
420 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
210 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
600 γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο
30 ml. Γάλα, πλήρες
40γρ. Ζάχαρη άχνη
Ξύσμα από ένα λεμόνι
1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
1 Αυγό
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10