Κοτόπουλο κατσιατόρε

Κοτόπουλο κατσιατόρε

Σοτάρουμε τα κοτόπουλα σε δόσεις για να πάρουν καλό χρώμα.

ΥΛΙΚΑ




1 κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες

150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο

200 γρ. λευκά μαντιάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

100 ml. Κόκκινο κρασί

800 γρ. ντομάτα κονκασέ

2 κ.γ. ρίγανη ξερή

2 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

1 φύλλο δάφνης

150 γρ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες

Διάβασε τη συνέχεια, στο giorgostsoulis.com