Καλαμάρια τηγανητά με ταραμοσαλάτα

Καλαμάρια τηγανητά με ταραμοσαλάτα

#tsoulotip: Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο πανάρισμα και λίγο ξύσμα από λεμόνι.

ΥΛΙΚΑ

Για το πανάρισμα:

6 μεγάλα καλαμάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 3 εκ.

180 γρ σκληρό αλεύρι

180 γρ καλαμποκάλευρο

90 γρ σιμιγδάλι, ψιλό

1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό

1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας

1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ταραμοσαλάτα για το σερβίρισμα

Χυμό από ένα λεμόνι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com