Η εύκολη συνταγή για κυπριακές πίτες

Η εύκολη συνταγή για κυπριακές πίτες

#tsoulotip: Δεν ανοίγουμε πολύ την πίτα, γιατί όταν την ψήσουμε δε θα φουσκώσει.

ΥΛΙΚΑ

360 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

9 γρ. μαγιά, ξερή

1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

1¼ κ.γ. αλάτι

1 κ.σ. ελαιόλαδο

230 ml νερό, χλιαρό

Για το σερβίρισμα:

Γύρο χοιρινό

300 γρ. γιαούρτι

2 κ.σ. άνηθο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com