Γιατί έγινε τόσο viral η συνταγή για αγγουροσαλάτα του Logan Moffitt στο TikTok;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γιατί έγινε τόσο viral η συνταγή για αγγουροσαλάτα του Logan Moffitt στο TikTok;

Celebrities και μη φτιάχνουν διακαώς τη viral σαλάτα με αγγούρι του Logan λέγοντας πως είναι η πιο νόστιμη σαλάτα που έχουν δολιμάσει ποτέ! Εσύ την έφτιαξες;

Αν το 2020 ήταν η χρονιά του καφέ dalgona και το 2023 ήταν η χρονιά των δείπνων για κορίτσια, το 2024 το it-girl των τάσεων στο φαγητό στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης είναι αναμφίβολα η αγγουροσαλάτα του TikTok.

Τέλος το Pumpkin Spice! Το βούτυρο από φιστίκι Αιγίνης είναι το νέο trend του φθινοπώρου

Αυτή η viral αγγουροσαλάτα που έχεις δει σίγουρα να τη φτιάχνει κάποιος στην αρχική σου σελίδα, έχει κατηγορηθεί ακόμη και για τις πρόσφατες ελλείψεις αγγουριού.

Πώς προέκυψε αυτό το trend με την αγγουροσαλάτα;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Logan Moffitt, αποφάσισε να κάνει βίντεο στο TikTok με διάφορες συνταγές που περιλαμβάνουν το γνωστό σε όλους μας πράσινο λαχανικό.

Ξεκινώντας λοιπόν, κάθε βίντεο με το «Μερικές φορές χρειάζεται να φας ένα ολόκληρο αγγούρι. Επιτρέψτε μου να σας δείξω τον καλύτερο τρόπο να το κάνετε», ο Logan βρήκε ξεκάθαρα τoν λόγο ύπαρξής του και κλίνει προς αυτήν, ενθαρρύνοντας την Gen-Z να σηκωθεί και να ενταχθεί στην κοινότητα των «εραστών» του αγγουριού.

Με το παρατσούκλι «ο τύπος με το αγγούρι», ο νεαρός TikToker χρησιμοποιεί το υπογεγραμμένο πλέον μαντολίνο του για να προετοιμάσει κάθε πιάτο του, δοκιμάζοντας νέους συνδυασμούς γεύσεων.

Ο ίδιος έχει φτάσει ακόμη και στο σημείο να κάνει όλη τη διαδικασία ενώ κολυμπάει σε μια λίμνη τη μέρα και τη νύχτα (γιατί φυσικά και έχει πισίνα με τα εκατομμύρια views που κάνουν τα βίντεό του!), ώστε να μείνει πιστός στους followers του.

Μιλώντας στο Today, ο Moffitt είπε σχετικά με το πόσο δημοφιλή έχουν γίνει τα βίντεό του: «Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί όλα τα βίντεο είναι τόσο επιτυχημένα, αλλά χαίρομαι που είναι, γιατί μου αρέσει να τα φτιάχνω και χαίρομαι που προσφέρω στους θεατές ένα ενδιαφέρον, διασκεδαστικό και υγιεινό σνακ για να φάει».

Η συνταγή για Viral αγγουροσαλάτα TikTok

Αν και ο Moffitt έχει πάρα πολλές συνταγές για αγγουροσαλάτα, αυτή που έχει γίνει πιο viral είναι η παρακάτω.

Υλικά:

1 αγγούρι
1–2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα ψαριού
½ – 1 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Μια πρέζα αλάτι
Σουσάμι

Στην ουσία προσθέτεις όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι ή σε ένα τάπερ και αφού τα προσθέσεις όλα, τα ανακινείς και η σαλάτα σου είναι έτοιμη να την απολαύσεις!