Σας αρέσει τελικά να κάνουμε την πρώτη κίνηση ή σας ξενερώνει;

Νίκος Συρίγος
Σας αρέσει τελικά να κάνουμε την πρώτη κίνηση ή σας ξενερώνει;

Ο Νίκος Συρίγος απαντά σε ένα... καυτό ερώτημα

«Τις καλύτερες απαντήσεις τις δίνει η ίδια η... φύση. Και από τα παλιά τα χρόνια, ο εμείς είμαστε οι κυνηγοί κι εσείς τα θηράματα. Μετά το γάμο αλλάζουν κάπως οι ρόλοι αλλά φαντάζομαι ότι αυτό το θέμα θα το... ρωτήσετε στο μέλλον οπότε το αφήνω για την ώρα.

Από τη στιγμή λοιπόν που η φύση προστάζει να... κυνηγήσουμε εμείς τη γυναίκα, όταν το πράγμα αλλάζει, σπανίως θα το χαρούμε. Άσε που ναι μεν μπορεί αρχικά να μας κολακέψει αλλά σε βάθος χρόνου δεν θα (σας) βγει σε καλό. Γιατί άμα το κάστρο έχει πέσει μόνο του, τι γλύκα έχει να υψώσεις το λάβαρο άμα το κατακτήσεις; Φαντάζομαι ότι καταλαβαινόμαστε.

Για να τελειώνουμε. Με δεδομένο ότι από την εποχή του Aδάμ και της Εύας, ακόμη κι ο διάβολος πήρε νωρίς-νωρίς πρέφα πως η πιο χαζή γυναίκα=ο πιο έξυπνος άνδρας, θαρρώ πως δεν είναι δύσκολο για εσάς να συνεχίσετε αυτό που κάνετε τόσα χρόνια. Να νιώθουμε πως εμείς σας επιλέξαμε, εμείς κάναμε την πρώτη κίνηση, εμείς σας ρίξαμε, εμείς αποφασίζουμε, εμείς είμαστε οι αρχηγοί του σπιτιού κοκ. Ξέρετε, να αισθανόμαστε πως μας ανήκει η τελευταία κουβέντα. Κι ας είναι το «ότι πεις εσύ αγάπη μου»...