Τζιν μπουφάν: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το πιο εύκολο πανωφόρι της άνοιξης με sneakers

Τζιν μπουφάν: Η Βίκυ Καγιά συνδύασε το πιο εύκολο πανωφόρι της άνοιξης με sneakers

Το jacket που δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Ο λογαριασμός της Βίκυς Καγιά στο Instagram μοιάζει με ένα μικρό online fashion κανάλι, όπου κανείς μπορεί να βρει προτάσεις και λύσεις για το καθημερινό και occasional ντύσιμό του. Κάποια από τα βιντεάκια είναι γυρισμένα για αυτόν ακριβώς το σκοπό από τη Βίκυ και άλλες αναρτήσεις της έχουν περισσότερες προσωπικές της αναφορές. Εμείς πάντως κάθε φορά παρατηρούμε το ντύσιμό της αφενός γιατί και το πιο απλό outfit της Βίκυς κρύβει ένα styling tip, και αφετέρου επειδή όλα τα items της ντουλάπας της είναι basics στα οποία αξίζει να επενδύσει μία γυναίκα. Οπότε διπλό το όφελος.

Ελένη Μενεγάκη: Το λευκό σακάκι της είναι η επιλογή που θα κάνουμε για το Πάσχα

https://www.instagram.com/reel/C3j-zFjIcIZ/

Τα wide leg παντελόνια, τα άνετα παπούτσια, τα office πουκάμισα, τα διαχρονικά πανωφόρια και οι statement τσάντες που φέρουν συνήθως την υπογραφή κάποιου γνωστού designer είναι τα key items της δικής γκαρνταρόμπας. Καθώς λοιπόν περάσαμε στην άνοιξη η Βίκυ άρχισε να αλλάζει τη χειμερινή της γκαρνταρόμπα με τα σύνολα της μεταβατικής περιόδου. Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις η Βίκυ μας προτείνει πώς να συνδυάσουμε το τζιν μπουφάν μας, ένα all time classic πανωφόρι που έχει κάθε γυναίκα στη συλλογή της.

Denim on denim: Η Βίκυ Καγιά με το go to σύνολο του Σαββατοκύριακου.

Τα Σαββατοκύριακα του Απριλίου είναι από τα πιο όμορφα του χρόνου με τις χαλαρές βόλτες στην πόλη να είναι το κυριότερο στοιχείο τους. Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις γιορτές του Πάσχα θέλουμε να βρούμε ένα go to σύνολο «στολή» που θα μας κάνει να τρέξουμε με άνεση και στυλ στις τελευταίες υποχρεώσεις λίγο πριν τη μεγάλη εβδομάδα. Και η Βίκυ Καγιά ψηφίζει εννοείται τζιν. Τζιν μπουφάν και τζιν παντελόνι.

vicky_kaya-(10).jpg

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα ίσιο τζιν παντελόνι σε κλασικό blue denim χρώμα και ένα ανοιχτόχρωμο, ξεβαμμένο jacket, τα οποία συνδύασε με ένα λευκό t-shirt παό μέσα και ένα ζευγάρι μαύρα slim sneakers από την Adidas. Η κόκκινη shoulder τσάντα της ήταν η μοναδική χρωματιστή πινελιά που έσπασε τη μονοχρωμία και πολύ μας αρέσει.

Πριγκίπισσα Charlene: Η εμφάνιση με pinstripe σακάκι και τζιν που μας θύμισε την Diana

Shop the look: