Τόνια Σωτηροπούλου: Με 2 μπικίνι για κάθε σωματότυπο που θα βάλουμε το Σαββατοκύριακο

Τόνια Σωτηροπούλου: Με 2 μπικίνι για κάθε σωματότυπο που θα βάλουμε το Σαββατοκύριακο

Δύο σχέδια που αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα.

Είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες από τον χώρο της υποκριτικής που ενώ μένει μόνιμα στη χώρα μας μπορείς να τη χαρακτηρίσεις και ως international. Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεκίνησε την καριέρα της πρώτα στο εξωτερικό και μετά έγινε γνωστή και στα εγχώρια πράγματα. Στην καρδιά μας θα είναι για πάντα ένα από τα κορίτσια του James Bond, αλλά πρόσφατα την είδαμε σε έναν νέο ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, όπου υποδύεται μία νοσοκόμα, η οποία θα μπει στην οικογένεια της Δήμητρας Ματσούκα και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη με σκοπό να υποστηρίξει τον γιο τους. Ας αφήσουμε, όμως, τα τηλεοπτικά και ας ρίξουμε μια ματιά στο Instagram account της Τόνιας που έχει ήδη πάρει ένα άρωμα καλοκαιριού.

Βαφτίζεις το παιδί σου το καλοκαίρι; 5 φορέματα για την πιο καλοντυμένη μαμά ever

https://www.instagram.com/p/C55SFJ9oDdP/

Ως γνωστόν η ίδια λατρεύει τα ταξίδια και φροντίζει να παίρνει το χρόνο της μακριά από όλους μαζί με το σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια. Τώρα, λοιπόν, που μπήκε και επίσημα το καλοκαίρι θα βρεθεί στα ελληνικά νησιά για να κάνει τις διακοπές της και εμείς αναμένουμε τα beach looks της, αφού η Τόνια έχει την τέλεια καλοκαιρινή συλλογή με μαγιό. Για το 2024 φαίνεται ότι επιλέγει κυρίως μπικίνι, που είναι σαφώς πιο sexy και μπορείς να μαυρίσεις πολύ πιο εύκολα.

https://www.instagram.com/p/C6LvnO5oATP/

Tα δύο αγαπημένα bikinis της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Το πρώτο σχέδιο που φόρεσε είναι ένα κλασικό λευκό μπικίνι με balconette μπούστο και χρυσή λεπτομέρεια στο ντεκολτέ με matching σλιπάκι, που έχει την ίδια λεπτομέρεια στο πλάι. Είναι ένα μαγιό που κολακεύει και το μικρό και το μεγάλο στήθος και προσφέρει την κατάλληή στήριξη, ενώ μπορείς να το φορέσεις και με τιράντα όπως η Τόνια αλλά και ως strapless.

tonia_sotiropoulou-(5).jpg
tonia_sotiropoulou-(4).jpg

Shop the look:

To δεύτερο μπικίνι της είναι σε έντονο μωβ χρώμα με αθλητικού τύπου μπικίνι top και ένα ωραίο σλιπάκι με λεπτά spaghetti κορδονάκια στο πλάι. Το γκοφρέ ύφασμα είναι η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν να είναι απόλυτα άνετες στην παραλία με ένα μαλακό μαγιό που θα παίρνει εύκολα τη φόρμα του σώματος.

tonia_sotiropoulou-(7).jpg

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι το boho girl του καλοκαιριού -Με maxi καφτάνι στην παραλία

Shop the look: