Βαφτίζεις το παιδί σου το καλοκαίρι; 5 φορέματα για την πιο καλοντυμένη μαμά ever

Ναταλία Κατσακιώρη
Βαφτίζεις το παιδί σου το καλοκαίρι; 5 φορέματα για την πιο καλοντυμένη μαμά ever
Photo Credit: Chiara Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Έχουμε την απάντηση για μία από τις πιο σημαντικές μέρες του καλοκαιριού σου.

Το καλοκαίρι είναι μία εξαιρετική εποχή για να κανονίσεις τη βάφτιση του παιδιού σου, οπότε αν έχεις κλείσει ήδη εκκλησία, catering και νονούς ας περάσουμε στο επόμενο μεγάλο ζήτημα που πρέπει να λύσεις. Το τι θα φορέσεις.

3 τρόποι να συνδυάσεις τη loose τζιν βερμούδα -Το απόλυτο essential του καλοκαιριού

vaptisi-(6).jpg

Μία βάφτιση απαιτεί προφανώς ένα εντυπωσιακό look από τη μαμά, αφού μετά το νεοφώτιστο μωράκι η απόλυτη πρωταγωνίστρια θα είσαι εσύ. Τα βασικά που αναζητάς είναι άνεση, απλότητα και elegance. Με αυτό το τρίπτυχο ως οδηγό μας σου προτείνουμε 5 φορέματα που είναι ιδανικά για καλοκαιρινή βάφτιση.

vaptisi-(8).jpg

Τα 5 φορέματα που σου προτείνουμε για βάφτιση το καλοκαίρι.

50s chic

Ένα φόρεμα με ρομαντικό floral μοτίβο, στενή μέση και όγκο στη φούστα είναι ιδανική επιλογή, αν κάνεις μία πρωινή βάφτιση και θέλεις να φορέσεις κάτι άνετο και παράλληλα εντυπωσιακό. Ταιριάζει τέλεια και με γόβες αλλά και με retro inspired cage sandals.

vaptisi-(9).jpg

Slip dress

Η πρώτη διδάξασα υπήρξε φυσικά η Victoria Beckham, που εμφανίστηκε με ένα haute couture slip dress στο γάμο του γιου της Brooklyn με την Nicola Peltz. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσύ με ένα maxi slip σατέν φόρεμα, που θα έρθει να κάνει λίγο πιο elegant και sleek τη μέρα της βάφτισης για σένα.

vaptisi-(12).jpg

Βολάν

Προφανώς και είναι από τα πιο girly και παιχνιδιάρικα στοιχεία πάνω σε ένα καλοκαρινό φόρεμα. Φέτος τα βολάν έχουν κυριολεκτικά μπει παντού μετά και την παρουσίαση της FW25 Collection της Chloe, που αποθέωσε το bohemian girl. Μην φοβηθείς να κάνεις και εσύ ένα αντίστοιχο σύνολο με ένα maix ή midi φόρεμα με πολλαπλά βολάν.

vaptisi-(11).jpg

Δαντέλα

Είπαμε ο ρομαντισμός αυτό το καλοκαίρι είναι το απόλυτο highlight. Φυσικά και οι βαμβακερές δαντέλες που παίζουν με τη διαφάνεια είναι μία πολύ ωραία καλοκαιρινή επιλογή για μία βάφτιση. Προτίμησε αποχρώσεις όπως το λευκό και τα pastels, όχι κάτι έντονο ή το οτιδήποτε με prints.

vaptisi-(13).jpg

Ντραπέ

Η πιο sexy εκδοχή του φορέματος μίας μαμάς σε βάφτιση, αν θέλεις να τονίσεις λίγο παραπάνω τη σιλουέτα σου. Προφανώς τα ελαστικά υφάσματα υποστηρίζουν καλύτερα τα ντραπέ οπότε θέλουμε αρκετή προσοχή στην επιλογή του φορέματος, ώστε να μην βγει too much η θηλυκότητα στο συγκεκριμένο σύνολο λόγω της περίστασης.

Οδηγός αγοράς: 10 καλοκαιρινά φορέματα για την πόλη αλλά και τα ταξίδια της σεζόν

vaptisi-(4).jpg