Κλέλια Ανδριολάτου: Τα 2 bikini looks της είναι η έμπνευσή μας για την παραλία

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα 2 bikini looks της είναι η έμπνευσή μας για την παραλία

Χρώμα και πάλι χρώμα! Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει δύο προτάσεις για τα beach looks των ημερών.

Καλοκαίρι θα πει μπάνιο και τις καθημερινές. Γιατί φυσικά και τα Σαββατοκύριακά μας είναι αφιερωμένα στα μπάνια και τις βόλτες μας ση θάλασσα, αλλά όπως πάει ο ρυθμός των θερμοκρασιών του φετινού καλοκαιριού μάλλον οι βουτιές στην πιο κοντινή μας παραλία θα γίνουν απαραίτητες από εδώ και μπρος. Οπότε θέλουμε πολλά και διαφορετικά μαγιό, με σωστή γραμμή και shape που να αναδεικνύει όλα τα σωστά σημεία του σώματός μας, ώστε να μπορούμε να τα φοράμε στο repeat. Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μία από εκείνες τις γυναίκες που φαίνεται ότι αγαπά πολύ το καλοκαίρι, αφού ήδη από τον Απρίλιο έχει κάνει τις πρώτες της βουτιές από τους Παξούς και έχει φέρει το καλοκαίρι στο Instagram.

Οδηγός αγοράς: Η ολόσωμη φόρμα είναι η πιο πρωτότυπη επιλογή για τους γάμους του καλοκαιριού

Τα μπικίνι σε έντονα χρώματα φαίνεται να είναι τα αγαπημένα της και εμείς παρατηρήσαμε λίγο τα beach looks της και ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα της σχέδια για το καλοκαίρι του 2024. Η ίδια επιλέγει συχνά σχέδια που να είναι ναι μεν εντυπωσιακά, αλλά που να συνδυάζουν παράλληλα και την άνεση που αναζητούμε στην παραλία.

Photo-by-Klelia-Andriolatou-on-April-02-2024..jpg

Τα δύο αγαπημένα μπικίνι της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Ένα ωραίο σώμα από μόνο του δεν αρκεί για να πούμε ότι θα έχουμε το τέλειο beach look. Εξάλλου δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το κομμάτι του bikini body με την στερεοτυπική του έννοια, αφού το μόνο που χρειάζεσαι στην πραγματικότητα είναι το σωστό μαγιό για σένα και το σωματότυπό σου. Το ίδιο κάνει και η Κλέλια αξιοποιώντας το πιο επίκαιρο χρώμα της σεζόν. Το κόκκινο. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα κλασικό μπικίνι σε στυλ τριγωνάκι με ντραπέ λεπτομέρειες στο top και το σλιπάκι του. Μία λεπτομέρεια που ταιριάζει πολύ στο γυναικείο σώμα.

Το δεύτερο style που επιλέγει για τις βουτιές της είναι το άκρως αντίθετο. Ένα surf style μπικίνι με αθλητικού τύπου σλιπάκι και ένα cropped μακρυμάνικο τοπάκι στο πιο υπέροχο tropical print που έχουμε δει τελευταία. Η Κλέλια το συνδύασε έξυπνα με ένα καπέλο σε λαχανί απόχρωση με bohemian πλέξη.

klelia-andriolatou-(6).jpg

Shirt dress vs sharong: Ναι, η Σταματίνα Τσιμτισλή συνδύασε τις δύο τάσεις σε ένα φόρεμα

Shop the look: