Τα 5+1 άνετα καλοκαιρινά παπούτσια που θα συνδυάσουμε με τα σορτς μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5+1 άνετα καλοκαιρινά παπούτσια που θα συνδυάσουμε με τα σορτς μας
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Loafers, μπαλαρίνες, σαγιονάρες. Εσύ τι προτιμάς;

Εσύ πώς νιώθεις με το να δείχνεις τα πόδια σου το καλοκαίρι; Κοντές φούστες, mini φορέματα, σορτσάκια και βερμούδες. Οι περισσότερες βλέπουμε τα σορτς σαν λύση ανάγκης, ας το παραδεχτούμε. Δεν είναι ένα σχέδιο που θα φορούσαμε ευχάριστα στην πόλη, εκτός και αν ανήκεις στις τυχερές που περνάνε το καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα. Και αυτό γιατί το urban styling δεν είναι σίγουρα ο καλύτερος τόπος για να αξιοποιήσεις ένα σορτσάκι, είτε μιλάμε για ένα κλασικό τζιν shorts, είτε για ένα safari style item που σίγουρα είναι αρκετά πιο chic και κατάλληλο για τις υποχρεώσεις μας στην πόλη. Προσωπικά έχω την ίδια ακριβώς άποψη και μέχρι στιγμής απέφευγα συνειδητά τα σορτσάκια στην πόλη.

Οδηγός αγοράς: 10 ζευγάρια πέδιλα στα πιο επίκαιρα χρώματα του καλοκαιριού -Κανένα μαύρο!

Paris-HC-str-F24-0551.jpg

Καθώς, όμως, το καλοκαίρι περνούσε και οι καύσωνες έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα, αναγκαστικά και εγώ έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα, όταν η έμπνευσή μου πάει περίπατο. Να παρατηρώ. Η παρατήρηση στην περίπτωση της μόδας -και σε πολλές άλλες περιπτώσεις- είναι η σανίδα σωτηρίας που χρειάζεσαι. Αυτό που συμπέρανα ήταν ότι τα σωστά παπούτσια μπορούν αυτόματα να μεταμορφώσουν ένα σορτσάκι σε αυτό που εμείς θέλουμε, αλλάζοντας τελείως το ύφος του. Και τα παραδείγματα είναι ευτυχώς για εμάς πολλά και κρέμονται στην πλειοψηφία τους στη ντουλάπα μας.

Paris-HC-str-F22-0568.jpg

Το styling στα σορτσάκια είναι εξ ορισμού δύσκολο και απαιτητικό, ακριβώς επειδή θέλουμε να αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια μας. Οπότε συνήθως θεωρούμε ότι πρέπει να φορέσουμε ψηλοτάκουνα και κάπως έτσι ναυαγεί πριν καν ξεκινήσει η ιδέα ενός ολοκληρωμένου outfit με σοτσάκι. Τα fashion girls είναι εδώ αυτή τη φορά για να κάνουν τη διαφορά και να μας αποδείξουν ότι ακόμα και τα flats της ντουλάπας μας μπορούν πολύ άνετα να δημιουργήσουν ένα super chic σύνολο με shorts.

https://www.instagram.com/p/C836ecdi5_I/

Οι μπαλαρίνες, τα loafers, οι σαγιονάρες και πολλά ακόμα ίσια παπούτσια ή τα αγαπημένα σου ζευγάρι με χαμηλό, καθημερινό τακούνι είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου. Στην παρακάτω gallery θα πάρεις ιδέες για τις επιλογές που έχεις στα χέρια σου αυτό το καλοκαίρι. Και είναι πολλές!

Αντίο σαγιονάρες! Τα 5 εναλλακτικά παπούτσια που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Τα 5+1 ζευγάρια που θα βάλουμε με τα σορτς μας: