Αυτό το καλοκαίρι ψηφίζουμε flats και η Jennifer Lopez έχει τα δύο must ζευγάρια της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό το καλοκαίρι ψηφίζουμε flats και η Jennifer Lopez έχει τα δύο must ζευγάρια της σεζόν

(Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images)

Είναι και τα 2 super άνετα και κομψά!

Πολυτάραχο καλοκαίρι για την Jennifer Lopez που συνεχίζει την πολυτάραχη ζωή της το τελευταίο διάστημα, αφού μετά το γάμο της με τον Ben Affleck ο διεθνής τύπος δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το ζευγάρι και το πώς πάνε τα πράγματα στη σχέση τους. Οι φήμες για σύννεφα στη σχέση τους είχαν έρθει από νωρίς και το κοινό έχει φτάσει πλέον σε ένα σημείο, όπου παρακολουθεί καρέ-καρέ τις εξελίξεις. Η μετακόμιση του Affleck από το κοινό τους σπίτι, οι βέρες που βγαίνουν και μπαίνουν στα δάχτυλά τους, η πρώην Jennifer Garner που κάνει τον σύμβουλο γάμου και ένας ακόμη κυκεώνας από φήμες, παπαρατσικά και εικασίες για το αν τελικά θα δούμε το αγαπημένο ζευγάρι να βάζει τίτλους τέλους στη σχέση του.

Οδηγός αγοράς: Πού θα βρω το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Paris-HC-str-F24-0101.jpg

Μέσα σε όλα αυτά η Jennifer Lopez δεν έχει σταματήσει στιγμή να βρίσκεται στο προσκήνιο και να κάνει κανονικά τις εμφανίσεις και τα ταξίδια της. Μέσα στον Ιούνιο βρέθηκε στο Παρίσι και την Haute Couture Fashion Week, όπου παρακολούθησε το show του οίκου Dior στο front row. Και μόλις πριν από λίγες μέρες ανέβασε την καθιερωμένη της φωτογραφία για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής. Εμείς παρατηρήσαμε το υπέροχο summer styling και τις επιλογές της για το φετινό καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/C8m6YtBPTzA/

Τα δύο καλοκαιρινά flats που έχουν την έγκριση της JLo.

Τα flats είναι μεγάλη τάση ήδη από το χειμώνα, αλλά όταν ακόμα και μία γυναίκα όπως η Jennifer Lopez που δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα ψηλοτάκουνα επιλέγει να φορέσει flats back to back, τότε αυτό σημαίνει ότι έχουμε μία νέα fashion εμμονή.

Πιο συγκεκριμένα, η JLo εμφανίστηκε σε βόλτα της στο Los Angeles με ασπρόμαυρο, office look με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο, το οποίο συνόδευσε με τις μαύρες μπαλαρίνες του οίκου Dior. Οι λεπτομέρειες με τις κορδέλες και το μικρό μαργαριτάρι ήταν που απογείωσαν το romantic style.

Celebrity Sightings In Los Angeles - June 29, 2024

(Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images)

Στη δεύτερη περίπτωση, την είδαμε με χαλαρό styling για την 4η Ιουλίου, με ένα casual σύνολο να ποζάρει με ένα ζευγάρι δερμάτινες σαγιονάρες. Τα thong σχέδια είναι από τα πιο αγαπημένα του φετινού καλοκαιριού και η Jennifer Lopez επέλεξε την πιο άνετη εκδοχή τους. Αυτά είναι τα δύο approved flats για αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με την JLo και εμείς -εννοείται- θα ακολουθήσουμε το inspo.

Τα 5+1 άνετα καλοκαιρινά παπούτσια που θα συνδυάσουμε με τα σορτς μας

https://www.instagram.com/p/C9BIc-HyBi3/