Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα printed μαγιό είναι η αδυναμία της -Τα retro σχέδια που φοράει τώρα

Το ψηλόμεσο bottom που θα λατρέψεις και εσύ.

Έξοδος στην παραλία συνεπάγεται και το σωστό beach look. Κάποιες από εμάς αν και είμαστε στα μέσα του Ιουλίου πια, δεν έχουμε ακόμα καταλήξει στο τι θέλουμε να φορέσουμε στην παραλία. Και όταν μιλάω για dress code παραλίας, αναφέρομαι προφανώς στα μαγιό μας. Άλλες πάλι, όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη, έχουν κάνει από νωρίς την επιλογή τους και έχουν αποφασίσει ποιο θα είναι το μαγιό τους για το καλοκαίρι του 2024. Η αγαπημένη ηθοποιός -και πλέον και τραγουδίστρια- έχει κάνει τα πρώτα της μπάνια ήδη από το Πάσχα, όπως μας έκανε γνωστό μέσα από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνεχίζει να απολαμβάνει διάφορα όμορφα locations της χώρας μας μαζί με τους δύο γιους της.

5 ανατρεπτικά σύνολα παραλίας με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Η παραλία ταιριάζει πολύ στο χαλαρό στυλ της Κατερίνας, η οποία δημιουργεί τα πιο stylish και ανάλαφρα city looks. Ανάλογα, λοιπόν, είναι και τα σύνολά της στην παραλία, όπου συνεχίζει να φοράει όλα αυτά τα αγαπημένα μοτίβα που έχει στη συλλογή της. Γιατί once a print lover, always a print lover! Και αυτές οι μικρές εμμονές είναι που κάνουν και το στυλ της κάθε γυναίκας να ξεχωρίζει. Η Κατερίνα είναι μία από αυτές και φέτος το καλοκαίρι έχεις έναν καλό λόγο να παρακολουθήσεις τα σύνολά της στην παραλία.

Το retro μαγιό που καλύπει τις ατέλειες.

Όπως θα θυμάσαι η Κατερίνα ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς της ΕΡΤ1 «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» και φαίνεται ότι της άφησε μία μεγάλη επιρροή και στο στυλ της, αφού τα 60s μοτίβα έμειναν στην καρδιά της.

Η ίδια προτίμησε ένα μαγιό μπικίνι με ψηλόμεσο σλιπάκι, που καλύπτει έξυπνα όλες τις ατέλειες σε γοφούς και κοιλίτσα, ενώ το top μοιάζει περισσότερο με ένα αθλητικό μπουστάκι με φερμουάρ στο ντεκολτέ. Το ριγέ μοτίβο του απλώς ισχύει τη retro αισθητική του.

Είναι η τέλεια εναλλακτική στο κλασικό τριγωνάκι και αξίζει να το δοκιμάσεις φέτος για να αποκτήσεις ένα νέο μαγιό με την ιδανική εφαρμογή.

Το ολόσωμο που λατρεύει η Δανάη Μπάρκα -Το ιδανικό μαγιό για τα κορίτσια με μεγάλο στήθος

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης