«Ο διάβολος φοράει Prada»: 18 χρόνια μετά έρχεται το sequel της ταινίας - Fashion fans ενωθείτε

Ναταλία Κατσακιώρη
«Ο διάβολος φοράει Prada»: 18 χρόνια μετά έρχεται το sequel της ταινίας - Fashion fans ενωθείτε

Photo IMDB

Μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες πήρε το πράσινο φως για τη συνέχεια. Ποια θα είναι η τύχη της Miranda Prisley;

Είναι μία από τις ταινίες που επηρέασε τον εφηβικό εαυτό μας και μας έκανε να δούμε τον μέχρι τότε ιδανικό κόσμο της μόδας εκ των έσω. Αυτό, φυσικά, δεν μας πτόησε ως γνήσιους millennials από το ονειρευτούμε μία καριέρα σε αυτή τη «λαμπερή» βιομηχανία, που μέχρι εμείς να φτάσουμε εκεί είχε ξαφνικά ξεθωριάσει. Οκ, εννοείται ότι αυτή είναι μία βιωματική εκδοχή της επιρροής του «Ο Διάβολος Φοράει Prada», αλλά ανήκει στις ταινίες των 00s που ταυτίστηκε με τη μόδα και ανέδειξε για άλλη μια φορά την iconic δουλειά της Patrizia Fields, η οποία άφησε εποχή με τα κοστούμια της για άλλη μια φορά.

Πώς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σορτς όπως οι Γαλλίδες -Τα 5 σύνολα που θα σου δώσουν έμπνευση

Screenshot-2024-07-10-104051.png

Photo IMDB

Όλοι βέβαια ξέρουμε το τι θα πει αυτή η ταινία, την έχουμε δει, την έχουμε αναλύσει με τις κολλητές μας και έχει γίνει αντικείμενο διαφωνιών είτε μας άρεσε, είτε όχι. Αλλά γιατί τα συζητάμε όλα αυτά; Γιατί ο διάβολος, κατά κόσμον Meryl Streep, επιστρέφει μετά από σχεδόν μία εικοσαετία και έχει διάθεση να ταράξει και πάλι τα νερά. Είναι αυτά τα καλύτερα νέα της μέρας; Εννοείται ότι είναι!

Screenshot-2024-07-10-104128.png

Photo IMDB

Το «Devil Wears Prada» επανέρχεται μετά από 18 χρόνια.

Ήταν κάτι που συζητούσαμε σαν ευσεβή πόθο. Γιατί να μην βλέπαμε μία συνέχεια της ζωής αυτών των ηρωίδων, πού βρίσκεται η Andy Saks μετά την απόφαση να παραιτηθεί από το Runway και τι περιμένει την Emily; Όλα τα ερωτήματα φαίνεται ότι θα πάρουν τις απαντήσεις τους, αφού η δεύτερη ταινία, aka το sequel του «Ο Διάβολος Φοράει Prada» είναι γεγονός. Μετά από 18 χρόνια η ομάδα παραγωγής φαίνεται να συγκεντρώνει ξανά τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, αφού οι πηγές αναφέρουν ότι οι Meryl Streep και Emily Blunt έχουν ήδη δώσει τα χέρια για τη δεύτερη ταινία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline, η Aline Brosh McKenna ήδη δουλεύει το σενάριο για λογαριασμό της Disney, ενώ παραγωγός είναι και πάλι η Wendy Finerman. Το σενάριο που βρίσκεται στα σκαριά παρουσιάζει την κάποτε παντοδύναμη Miranda να βρίσκεται πλέον στη δύση της καριέρας της και καθώς τα περιοδικά όπως τα γνωρίζαμε καταρρέουν εκείνη προσπαθεί να εναρμονιστεί με τη νέα εποχή των πραγμάτων. Κάπως έτσι θα εμφανιστεί και η Emily, η οποία έχοντας γίνει πλέον μία ισχυρή διευθύντρια και η ίδια, θα συναντηθεί και πάλι με την πρώην εργοδότριά της.

Screenshot-2024-07-10-104208.png

Photo IMDB

Αυτό το καλοκαίρι ψηφίζουμε flats και η Jennifer Lopez έχει τα δύο must ζευγάρια της σεζόν

Αυτό που δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί είναι η τύχη της Anne Hathaway, δηλαδή της Andy, αφού δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η ηθοποιός θα συμμετέχει στο sequel.

Screenshot-2024-07-10-104145.png

Photo IMDB