5 ανατρεπτικά σύνολα παραλίας με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
5 ανατρεπτικά σύνολα παραλίας με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Ετοιμάσου για παραλία με ένα σύνολο που δεν έχεις τολμήσει μέχρι τώρα. Fashion και στη θάλασσα!

Το στυλ της παραλίας δεν υπήρξε ποτέ το αγαπημένο μου. Το άρθρο αυτό θα ξεκινήσει με μια προσωπική παραδοχή και μία μεγάλη αλλαγή που έγινε στο στυλ μου τα τελευταία χρόνια. Και θα μου πεις πώς είναι δυνατόν μία fashion editor να μην θέλει να δημιουργήσει ένα stylish outfit για την πιο ανάλαφρη εποχή του χρόνου; Είναι μάλλον τα παιδικά βιώματα -ή ίσως και τραύματα- που μου άφησε η μαμά μου, η οποία επέμενε από μικρή να μην με αφήνει να παίζω στον ήλιο χωρίς μπλουζάκι. Όπως καταλαβαίνεις, είχε συνδυάσει στο μυαλό μου τη θάλασσα με τα πιο πρόχειρα και ίσως παλιά ρούχα της ντουλάπας μου, μέχρι και την εφηβεία μου. Κάπου εκεί όλα άλλαξαν. Και πώς; Πολύ απλά άρχισα να φοράω τα κανονικά μου ρούχα και στην παραλία χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα χαλάσουν, ξεβάψουν ή πάθουν το οτιδήποτε από το αλάτι και τον ήλιο.

Η Σοφία Καρβέλα ξέρει τα απαραίτητα της βαλίτσας του καλοκαιριού -Τα looks των διακοπών της

https://www.instagram.com/p/C7FPtqlsS_r/

Πλέον προφανώς και υπάρχουν ολοκληρωμένες σειρές με resort wears και ρούχα για τη θάλασσα και τις διακοπές που προβλέπονται για αυτή τη χρήση, αλλά προσωπικά ακολουθώ την πρώτη μου αλάνθαστη μέθοδο. Να φοράω δηλαδή ρούχα της ντουλάπας μου και στο μπάνιο μου. Και ποια είναι η διαφορά; Ότι προφανώς τα δικά μου beach outfits είναι πιο ανατρεπτικά, περιλαμβάνοντας μία urban νότα, που έρχεται κόντρα με το όλο καλοκαιρινό τοπίο ενός νησιού.

https://www.instagram.com/p/C9NM75Ap4XZ/

Tο να ρίξεις απλώς ένα λινό, φαρδύ πουκάμισο πάνω από το μαγιό σου ή να φορέσεις άλλο ένα καφτάνι προφανώς και είναι η εύκολη λύση, με την οποία είμαστε απόλυτα οκ. Σήμερα, όμως, είμαστε εδώ για να δούμε το κάτι παραπάνω και να κάνουμε ένα outfit που θα ξεχωρίσει. Παρακάτω βρήκα πέντε ξεχωριστά σύνολα για το επόμενο μπάνιο μας στην παραλία με κάποια items που ίσως δεν περίμενες να δεις σε ένα beach look, όπως η tracksuit φόρμες. Πάρε έμπνευση από την gallery και δοκίμασε να υιοθετήσεις και εσύ ένα αντίστοιχο styling μέσα στο Σαββατοκύριακο.

summer-looks_beach-(7).jpg

Τα «αόρατα» σουτιέν είναι το fashion trick του καλοκαιριού -Όλες οι λύσεις για κάθε σωματότυπο

Τα 5 looks που πρέπει και εσύ να δοκιμάσεις στο επόμενο μπάνιο σου: