Η Σοφία Καρβέλα ξέρει τα απαραίτητα της βαλίτσας του καλοκαιριού -Τα looks των διακοπών της

Η Σοφία Καρβέλα ξέρει τα απαραίτητα της βαλίτσας του καλοκαιριού -Τα looks των διακοπών της

Τα σύνολά της θα εμπνεύσουν και τα δικά σου holiday outfits.

Μπορεί να ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα κυρίως την περίοδο του καλοκαιριού. Ο λόγος για τη Σοφία Καρβέλα, που έκανε τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές στη χώρα μας, και πιο συγκεκριμένα στην Πάρο και την Αντίπαρο, μαζί με την οικογένειά της. Στην Αντίπαρο βρέθηκε μαζί τους και η Άννα Βίσση, όπως μας μαρτύρησαν τα stories της Σοφίας, που απαθανάτισε τη μαμά της να τρώει καρπούζι. Τις μέρες αυτές τα stories της γέμισαν με δραστηριότητες, βουτιές και ηλιοβασιλέματα και εμείς μπήκαμε στον πειρασμό να κάνουν stocking στο προφίλ της, χαζεύοντας τα στιγμιότυπα αλλά φυσικά και το iconic καλοκαιρινό της στυλ.

Καινούργιου, Σκορδά, Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το look που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές βαφτίσεις

https://www.instagram.com/p/C7cZctdvRvN/

Η Σοφία είναι επιτυχημένη στυλίστρια στην Αμερική, όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά είναι στην πραγματικότητα η προσωπική της αισθητική αυτή που θα σε κερδίσει περισσότερο και από τις επαγγελματικές της επιτυχίες. Η ίδια ανέβασε κάποια posts με τα summer looks της από το νησί και ένας από τους followers της σχολίασε: «επιτέλους κάποια που ξέρει πώς να ντυθεί σε κάθε περίσταση». Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/C89uGPQtGjz/

Σοφία Καρβέλα: Τα δύο ενημερωμένα looks της από τις διακοπές της.

Τώρα που προετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι τι θα βάλουμε στη βαλίτσα μας. Τα δύο looks της Σοφίας Καρβέλα από την Αντίπαρο θα είναι ο οδηγός μας αυτή τη φορά, για να υιοθετήσουμε και εμείς το iconic cool style της.

sofia-karvela-(2).jpg

Στην πρώτη της ανάρτηση την είδαμε με ένα Tenniscore inspired σύνολο με mini φούστα με πιέτες και ασορτί πουκάμισο, που η Σοφία έκανε πιο καλοκαιρινό με ένα ζευγάρι μαύρα αρχαιοελληνικά σανδάλια. Το τέλειο outfit για dinner στο νησί.

Το δεύτερο look της είναι ένα all day outfit, που αν φορέσεις από μέσα το μαγιό σου μπορεί να σε πάει και στην παραλία. Τζιν σορτσάκι με ξέφτια, λευκό μπικίνι top, ένα loose μακρυμάνικο μπλουζάκι και δερμάτινες παντόφλες. Τα bohemian αξεσουάρ, όπως αυτό το πολύχρωμο κολιέ με χάντρες που φόρεσε στο λαιμό της, ήταν αυτά που απογείωσαν το look.

sofia-karvela-(4).jpg
sofia-karvela-(1).jpg

Οδηγός αγοράς: Πού θα βρω το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Shop the look: