Η Natalie Portman ήρθε Ελλάδα -Το minimal beach look με λευκό φόρεμα

Ναταλία Κατσακιώρη

Photo: NDP Photo Agency

Μετά τα νέα για το διαζύγιό την άνοιξη η ηθοποιός βρέθηκε στη Μύκονο και πέρασε λίγες μέρες χαλάρωσης.

Αυτή δεν ήταν σίγουρα μία εύκολη χρονιά για τη Natalie Portman. Από τον Νόεμβριο του 2023 είχαμε φήμες για κρίση στο γάμο της με τον κορυφαίο χορευτή και χορογράφο Benjamin Millepied, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα αφού οι δυο τους δεν έχουν απαντήσει ποτέ δημόσια σε αυτά- υπήρξε άπιστος και κάπως έτσι δόθηκε τέλος στη μεταξύ τους σχέση. Τα έντεκα χρόνια κοινής ζωής για το ζευγάρι που απέκτησε μαζί και δύο παιδιά αποτελούν πλέον παρελθόν, αφού μέσα στον περασμένο Μάρτιο του 2024 έγινε και η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου. Από τότε η σιωπή είναι μία από τις αγαπημένες τακτικές της Natalie που αυτή την περίοδο κάνει press για τη νέα της ταινία «Lady in the lake».

Οδηγός αγοράς: Απέκτησε και εσύ το old money style στην παραλία με 10 κομψά μαγιό για κάθε σώμα

Στο μόνο γεγονός που αναφέρθηκε πρόσφατα σε συνέντευξή της ήταν η συνάντησή της με την Rihanna στο Paris Fashion Week του Παρισιού και πιο συγκεκριμένα στο show του οίκου Dior, όπου όταν την είδε η Riri της είπε έτσι απλά ότι είναι η πιο «hot bitch» του Hollywood. Αυτό ήταν το καλύτερο μπουστάρισμα που χρειαζόταν σύμφωνα με την ίδια για να συνεχίσει τη ζωή της και να αφήσει τα όποια προβλήματα στην άκρη.

Η Natalie Portman στη Μύκονο με λευκό look παραλίας.

Πριν λίγες μέρες η Natalie Portman ταξίδεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Μύκονο για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ο φακός τη συνέλαβε στην παραλία τη στιγμή που ανέβαινε σε ένα μικρό βαρκάκι. Η ίδια ήταν σε πολύ καλή διάθεση όπως φαίνεται, χαλαρή, με τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδα.

Photo: NDP Photo Agency

Αυτό, βέβαια, που ξεχώρισε ήταν το beach look της που ήταν αρκετά minimal. Την είδαμε με ένα midi ολόλευκο φόρεμα με φαρδιά γραμμή στο τελείωμά του και rib πλέξη, από όσο μπορούμε να διακρίνουμε στα πλάνα. Παρά τη ζέστη η ίδια επέλεξε ένα φόρεμα με μανίκια που κάλυπταν τους ώμους.

Photo: NDP Photo Agency

Ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι Birkenstock στο χρώμα της λεβάντας και μία bohemian τσάντα από ψάθα με φουντάκια. Τα μαύρα cut eye γυαλιά της ήταν το μοναδικό αξεσουάρ που φόρεσε επάνω της, ενώ φαινόταν πως δεν είχε ούτε ίχνος μακιγιάζ.

Photo: NDP Photo Agency

Αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου που θα φορέσουμε στην παραλία

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης