Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ντύθηκε Carrie Bradshaw -Το φόρεμα από τα 00s που είναι η απόλυτη τάση

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ντύθηκε Carrie Bradshaw -Το φόρεμα από τα 00s που είναι η απόλυτη τάση

Αυτό το φόρεμα είναι η πιο sexy επιλογή για το καλοκαίρι του 2024.

Το καλοκαίρι έχει βρει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα πολύ ωραίο σημείο το 2024. Βρήκε επιτέλους μία εκπομπή που της ταιριάζει πολύ, αφού το Shopping Star θα συνεχίσει όπως μας ενημέρωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το Σεπτέμβριο. Η ίδια συνεχίζει να δραστηριοποιείται και ως μοντέλο και κάπως έτσι τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη δημοτικότητά της και την αγάπη των followers στα social media. Αυτή, όμως, είναι μια περίοδος για ξεκούραση και για βουτιές και η Ηλιάνα έχει ξεκινήσει τις βόλτες στα ελληνικά νησιά εδώ και μέρες.

Οι 3 τάσεις που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις και θα φορέσουμε το φθινόπωρο

https://www.instagram.com/p/C9Mqaz3N6KM/

Οι φωτογραφίες και τα stories μας ταξιδεύουν μαζί της σε διάφορα μέρη του Αιγαίου, όπου η ίδια ποζάρει με τα μαγιό της, με ανάλαφρα beach wears αλλά και με τα πιο όμορφα και stylish looks που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ φέτος στις διακοπές σου. Και ένα mini, sexy φόρεμα για τις βραδιές με χορό με τις φίλες ή το σύντροφό σου είναι σίγουρα ένα item που θα μπει στη βαλίτσα σου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μία άκρως ανατρεπτική πρόταση για να ξεχωρίσεις φέτος στο νησί.

https://www.instagram.com/p/C83-uWDNUGC/

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το φόρεμα που λάτρευε και η Carrie Bradshaw.

Όλοι θυμόμαστε τα θρυλικά outfits της Sarah Jessica Parker για το Sex And The City, αυτά τα looks που δημιουργούσε η Patricia Fields για την Carrie Bradshaw και όλες θέλαμε να αντιγράψουμε. Μετά τη φούστα tutu το φόρεμα με τις εφημερίδες του John Galliano ήταν η δεύτερη πιο επιτυχημένη επιλογή για τη συγκεκριμένη ηρωίδα, που έγινε παγκόσμια τάση και επιστρέφει και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/ChMmfYJsQ7r/

Γιατί μπορεί τώρα πια να μην μιλάμε για ένα φόρεμα με το ίδιο print με τις εφημερίδες, αλλά για ένα patchwork με pop αισθητική, όπως αυτό το φόρεμα που επέλεξε η Ηλιάνα. Ένα στενό, απόλυτα εφαρμοστό φόρεμα με one shoulder γραμμή, το οποίο συνδύασε με γαλάζια σκουλαρίκια και πολύχρωμες παντόφλες με λουριά.

Photo-by-ILIANA-PAPAGEORGIOU-on-July-14-2024.-May-be-an-image-of-1-person-motorcycle-sarong-scooter-and-Santorini..jpg
Photo-by-ILIANA-PAPAGEORGIOU-on-July-14-2024.-May-be-an-image-of-1-person-shorts-miniskirt-dress-sundress-newsstand-and-text..jpg

Εσύ μπορείς να υιοθετήσεις την τάση, επιλέγοντας ένα αντίστοιχο φόρεμα με μοτίβο, όπως τα ευφάνταστα logos και τα pop moodboards.

Η Βίκυ Καγιά στη Μύκονο με αέρινο maxi φόρεμα και flat σανδάλια -Το πιο κομψό combo του καλοκαιριού

Shop the look: