Οδηγός αγοράς: Απόκτησε και εσύ το old money style στην παραλία με 10 κομψά μαγιό για κάθε σώμα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Απόκτησε και εσύ το old money style στην παραλία με 10 κομψά μαγιό για κάθε σώμα

Είναι το στυλ μαγιό που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

Ο Ιούλιος νομίζω ότι είναι ο πρώτος επίσημος μήνας των διακοπών, αφού πολλοί έχουν ξεκινήσει ήδη να παίρνουν την άδειά τους και να κάνουν τα ταξιδάκια τους στα ελληνικά νησιά και τα όμορφα παραθαλάσσια μέρη της χώρας μας. Αν, ωστόσο, δεν έχεις βρει ακόμα το μαγιό σου για φέτος -γιατί όπως θα έχεις διαβάσει πολλές φορές σε αυτή τη fashion στήλη είναι καλό να εμπλουτίζεις τη συλλογή με τα μαγιό σου κάθε χρόνο- έχεις ακόμα χρόνο για να αποφασίσεις το σχέδιο που θα σε ακολουθήσει στο καλοκαίρι σου. Εξάλλου ακόμα και αν δεν πας διακοπές και μείνεις στην πόλη, σίγουρα θα πας σε μία κοντινή παραλία ή στις urban πισίνες για μία βουτιά.

Τα must have φορέματα του καλοκαιριού για το νησί και την πόλη

Photo-shared-by-elsa-on-May-16-2024-tagging-@revolve.-May-be-an-image-of-deck-chair-and-chaise-lounge..jpg

Θέλεις, λοιπόν, να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο; Πρόκειται για μία τάση που στην πραγματικότητα είναι παλιά ως αισθητική, απλώς τελευταία της δόθηκε και επίσημο όνομα. Πρόκειται για το old money trend, που έχει γίνει η νέα εμμονή των fashion insiders και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις στo feed σου στα social media. Το κλασικό στυλ μίας κόρης αριστοκρατικής οικογένειας, όπως θα το μεταφράζαμε στο σήμερα, χωρίς φυσικά τη στερεοτυπική του έννοια, έρχεται να μας συστήσει κάποια μαγιό που έχουν κλασικές γραμμές και ταιριάζουν σε όλους τους γυναικείους σωματότυπους.

https://www.instagram.com/p/C7j4ItmofT_/

Εδώ το ολόσωμο είναι το νούμερο ένα σχέδιο με το λευκό και το μαύρο να είναι τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στην παλέτα του old money trend. Γενικά προτιμάμε τα halter neck σχέδια με το sexy ντεκολτέ τα εξώπλατα σχέδια με τις λεπτές τιράντες. Τα ζωνάκια και οι διακοσμητικοί κρίκοι στους ώμους ή το στήθος δίνουν extra πόντους luxury. Αν πάλι θέλεις να επενδύσεις σε ένα bikini set, τότε και πάλι το μαύρο και το λευκό θα είναι ο οδηγός σου. Μόνο που αυτή τη φορά θέλουμε ένα ψηλόμεσο σλιπάκι με 50s αισθητική και ένα balconette τοπ που να αγκαλιάζει ωραία το στήθος. Το vichy καρό και το πουά είναι επίσης ωραίες επιλογές αν αγαπάς τα prints.

Photo-shared-by-Grece-Ghanem-on-May-10-2023-tagging-@marrakshi.life-@osereeswimwear-and-@palmheightsgc..jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ντύθηκε Carrie Bradshaw -Το φόρεμα από τα 00s που είναι η απόλυτη τάση

Editor's choices: