Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αυτό είναι το item που δεν λείπει ποτέ από τη βαλίτσα των διακοπών της

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αυτό είναι το item που δεν λείπει ποτέ από τη βαλίτσα των διακοπών της

Είναι το απόλυτο basic της ντουλάπας σου.

Αν είσαι ηθοποιός ή ασχολείσαι με κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα, τότε θα ξέρεις πολύ καλά πως όταν οι άλλοι ξεκουράζονται εσύ αναγκαστικά θα πρέπει να δουλεύεις. Η δική σου χαλάρωση δεν έχει καμία θέση, όταν οι περισσότεροι καλλιτέχνες ξεκινάνε περιοδείες και βρίσκονται σε διάφορα μέρη της ελληνικής επαρχίας, μία παράδοση που επαναλαμβάνεται κάθε χρονό, κάθε καλοκαίρι. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ανάμεσα σε αυτούς τους ηθοποιούς που θα κάνει μία μικρή βόλτα στην Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι με τη θεατρική παράσταση «8 Γυναίκες» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Οδηγός αγοράς: Απέκτησε και εσύ το old money style στην παραλία με 10 κομψά μαγιό για κάθε σώμα

ioanna_triantafullidou-(5).jpg

Μετά από μία επιτυχημένη παρουσία φέτος και στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Οι Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 η Ιωάννα επέστρεψε και πάλι στο θέατρο σε μία παράσταση με γυναικείο άρωμα. Έτσι έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και ανεβάζει φωτογραφίες από τα πρώτα της ταξίδια ανά την Ελλάδα και τα summer looks που δημιουργεί με τα ρούχα που έκλεισε στην καλοκαιρινή της βαλίτσα. Η αγαπημένη ηθοποιός είναι μία από τις γυναίκες που λατρεύει τα basics όλες τις εποχές του χρόνου και φρόντισε και το καλοκαίρι του 2024 να επενδύσει και πάλι στα σωστά items.

To κοντό τζιν σορτσάκι είναι το καλοκαιρινό bottom της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα ανέβασε μία elevator selfie μαζί με τη βαλίτσα της, καθώς έφευγε από το σπίτι. Και για το ταξίδι της διάλεξε το πιο άνετο look. Τζιν σορτσάκι με πιέτες σε ανοιχτό πετροπλυμμένο denim ύφασμα με ένα γκρι σκούρο t-shirt και ένα ζευγάρι λευκές Birkenstock παντόφλες. Η άνετη cross body bag και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ για ένα άνετο ταξίδι μέσα στον καύσωνα.

https://www.instagram.com/p/C9e2riatPR6/

Φαίνεται βέβαια ότι τα τζιν σορτσάκια είναι η αδυναμία της -aka το απόλυτο basic του δικού της καλοκαιριού- αφού σε πολλές φωτογραφίες και stories της θα τη δούμε με τζιν σορτσάκια. Γιατί ένα ίσον κανένα. Αν αναζητάς και εσύ ένα νέο τζιν σορτσάκι για την καλοκαιρινή σου βαλίτσα μπορείς πάντα να επενδύσεις στο κλασικό blue denim ή σε ένα πιο προχωρημένο look με ένα shorts με ξεβάμματα.

https://www.instagram.com/p/C9SDp8atUWm/

Ξέρουμε πού θα βρεις το λευκό ολόσωμο της Μαρίας Ηλιάκη -Το κομψό beach look με φούστα

Shop the look: