Ξέρουμε πού θα βρεις το λευκό ολόσωμο της Μαρίας Ηλιάκη -Το κομψό beach look με φούστα

Ξέρουμε πού θα βρεις το λευκό ολόσωμο της Μαρίας Ηλιάκη -Το κομψό beach look με φούστα

Ένα μαγιό από ένα αγαπημένο ελληνικό brand. 

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μία παρουσία που αν και λείπει στην πραγματικότητα από την τηλεόραση είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Και αυτό γιατί μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram και τις mini εκπομπές με στυλιστικές συμβουλές που κάνει νιώθουμε ότι τη βλέπουμε και πάλι, και μάλιστα μέσα από μία ενότητα που της ταιριάζει πολύ, τη μόδα. Η Μαρία είχε πάντα ένα ιδιαίτερα προσεγμένο ντύσιμο από την εποχή ακόμη που το «Δέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά ήταν στον αέρα του Alpha και εκείνη επέμενε στο minimal chic style της, όταν οι περισσότερες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης προτιμούσαν τα πιο πληθωρικά looks.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα printed μαγιό είναι η αδυναμία της -Τα retro σχέδια που φοράει τώρα

https://www.instagram.com/p/Cu3xMfnoaG5/

Ακόμα και όταν μπαίνει το καλοκαίρι, η Μαρία διατηρεί το στυλ της ως έχει και δεν θα τη δεις συχνά να επιλέγει έντονες αποχρώσεις, αλλά θα συνεχίσει να κάνει το δικό της ξεχωριστό styling. Πρόσφατα, η ίδια μοιράστηκε με τους followers της και ένα carusel με κάποιες φωτογραφίες της από μία ημέρα στο Σούνιο. Φυσικά, το beach look της ήταν για άλλη μια φορά αψεγάδιαστο, σε total white τόνους.

https://www.instagram.com/p/CvcXTVOo5nl/

Μαρία Ηλιάκη: Βρήκαμε το λευκό ολόσωμο μαγιό της.

Η Μαρία πόζαρε πάνω σε μία ξαπλώστρα με ένα beach look που πήρε αμέσως πολλά σχόλια και άλλες τόσες ερωτήσεις για την προέλευση του μαγιό. Μιλάμε για ένα one shoulder μπικίνι με έναν μεγάλο διακοσμητικό κρίκο πάνω στην τιράντα του, που δίνει extra πόντους retro στυλ. Είναι ένα ολόσωμο από τη νέα SS24 collection της Ελληνίδας σχεδιάστριας Sophie Deloudi, το οποίο μάλιστα μπορείς τώρα να βρεις σε έκπτωση.

Photo-by-maria-Iliaki-on-July-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-deck-chair-and-parasol..jpg

Η Μαρία ολοκλήρωσε το look της παραλίας με μία midi φούστα επίσης σε λευκό με πιέτες και ψηλή μέση. Μία αρκετά elegant επιλογή, που μπορείς να φορέσεις και σε μία urban πισίνα φυσικά ή σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο. Η ψάθινη beach bag και το τεράστιο καπέλο της από το ελληνικό brand Savapile έδωσαν ένα Hollywood glam touch στο όλο σύνολο. Τα μαύρα flat σανδάλια με τα λουράκια που δένουν στον αστράγαλο ήταν η ιδανική επιλογή για να ολοκληρωθεί το outfit.

Photo-by-maria-Iliaki-on-July-16-2024.-May-be-an-image-of-1-person-hat-sundress-parasol-and-outdoors..jpg

Η Βίκυ Καγιά στη Μύκονο με αέρινο maxi φόρεμα και flat σανδάλια -Το πιο κομψό combo του καλοκαιριού

Shop the look:

ADRIA-WHITE-ORH-01-600x741.jpg

Ολόσωμο Sophie Deloudi