The body: Η Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη με το μπικίνι που φοράνε όλες οι celebrities στην Αμερική

Ένα μαγιό που προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο και είναι αλήθεια.

Ξέρω τι θα μου πεις, ότι δεν υπάρχει μαγιό που να μην ταιριάζει σε ένα αδύνατο σώμα. Κι όμως αυτό δεν ισχύει καθολικά. Γιατί φυσικά και ένα καλλίγραμμο σώμα μπορεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας στην παραλία, αλλά πάντα επιλέγοντας το λάθος σχέδιο για τις αναλογίες σου μπορείς να κάνεις λάθος. Αντίθετα, αν ξέρεις καλά το σώμα σου, ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα σημεία σου, θα κάνεις σίγουρα την καλύτερη επιλογή σε μαγιό και κάπως έτσι θα είσαι αντίστοιχα εντυπωσιακή και στην παραλία. Η Σοφία Καρβέλα ανήκει στην κατηγορία της γυναίκας εκείνης που έχει και υπέροχο σώμα, αλλά ξέρει κιόλας παράλληλα να τονίζει σωστά τα δυνατά της σημεία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φέτος επιλέγει ολόσωμο -Το σχέδιο που κολακεύει όλα τα σώματα

Πριν λίγο καιρό η Σοφία βρέθηκε και στην Ελλάδα, ξεκινώντας το καλοκαίρι της με μία βόλτα από τα ελληνικά νησιά, και πιο συγκεκριμένα την Πάρο και την Αντίπαρο, όπου πέρασε λίγες μέρες μαζί με τα παιδιά της και τη μαμά της Άννα Βίσση. Η ίδια ανέβασε αρκετές φωτογραφίες με μαγιό για άλλη μια φορά και τα σύνολα που είχε βάλει στη βαλίτσα της μέσα στο καλοκαίρι.

Η Σοφία, που ασχολείται, επαγγελματικά με το χώρο της μόδας ως στυλίστρια, επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και συνεχίζει να είναι σε full καλοκαιρινό mood. Αυτό το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες της από το summer lunch της με μία φίλη της σε μία από τις πισίνες της πόλης.

Σοφία Καρβέλα: Το neutral μπικίνι της που εντυπωσίασε.

Υπάρχει μαγιό που να κυκλοφορεί σε one size και μόνο; Ναι φυσικά και υπάρχει και μιλάμε για το brand Hunza, ένα από τα κορυφαία labels με μαγιό, που με το ιδιαίτερο υλικό που χρησιμοποιεί στα ολόσωμα και τα μπικίνι του μπορούν να φορεθούν από κάθε γυναίκα, όποιος και αν είναι ο σωματότυπός της. Η Σοφία επέλεξε ένα strapless μπικίνι σε ένα ιδιαίτερο beige-camel χρώμα.

Το look της πισίνας ολοκληρώθηκε με ένα λευκό shirt dress με bohemian λεπτομέρειες, ένα ζευγάρι retro sneakers και τη μεγάλη shopper bag του οίκου Saint Laurent. Ένα πολύ ωραίο outfit για να συνεχίσεις τη μέρα σου αμέσως μετά τη βουτιά σου σε κάποιο ξενοδοχείο της πόλης.

Διακοπές στην Αντίπαρο: Η Κατερίνα Καινούργιου με μαύρο maxi φόρεμα ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα

Shop the look:

Μπικίνι Hunza

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης