Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φέτος επιλέγει ολόσωμο -Το σχέδιο που κολακεύει όλα τα σώματα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φέτος επιλέγει ολόσωμο -Το σχέδιο που κολακεύει όλα τα σώματα

Ταιριάζει και στα κορίτσια με μεγάλο στήθος. 

Είναι η εποχή που λίγο-πολύ όλοι φεύγουμε για τα νησιά ή το μέρος που έχουμε επιλέξει να κάνουμε φέτος τις διακοπές μας. Κάποιοι, βέβαια, έχουν την τύχη να βρίσκονται ήδη σε χαλάρωση, και μιλάω για τους ανθρώπους της ελληνικής τηλεόρασης, που όπως ξέρεις ολοκληρώνουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις από τις αρχές του Ιουλίου και επιστρέφουν και πάλι τον Σεπτέμβριο για την οργάνωση των νέων εκπομπών. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι στην καλύτερη φάση της, αφού εδώ και πολλά χρόνια ξέρει ακριβώς σε τι θα επιστρέψει στο φθινόπωρο με το Happy Day να είναι από τις δημοφιλείς και αγαπημένες εκπομπές του κοινού.

Blake Lively-Gigi Hadid: Εντυπωσίασαν στο red carpet με σύνολα εμπνευσμένα από τους ήρωες της Marvel

https://www.instagram.com/p/C9echQFsqlj/

Μέχρι να έρθει αυτή στιγμή, βρίσκεται στην αγαπημένη της Πάρο, στο νησί όπου έχει εξοχικό, μαζί με την οικογένειά της και απολαμβάνει κάποιες στιγμές ξεκούρασης μακριά από όλους και από όλα. Η ίδια, βέβαια, δεν έχει σταματήσει να είναι ενεργή στα social media και να ανεβάζει φωτογραφίες και stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς έχουμε έτσι την ευκαιρία να δούμε τα καλοκαιρινά της outfits με φόντο τα υπέροχα τοπία της Πάρου. Και ενώ η Σταματίνα συνήθως αγαπά τα μαγιό σε στυλ μπικίνι, φέτος τη βλέπουμε να ψηφίζει ολόσωμο. Έχει βρει μάλιστα ένα σχέδιο που κολακεύει το κάθε γυναικείο σώμα.

Photo-by-stam_tsimtsili-on-July-22-2024.-May-be-an-image-of-1-person-swimming-coast-and-the-Blue-Grotto..jpg

Το halter neck ολόσωμο είναι το σχέδιο που κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Αυτή η σεζόν φαίνεται να είναι διαφορετική για τη Σταματίνα που έχει δημιουργήσει την πιο girly συλλογή με ολόσωμα μαγιό ξεκινώντας από ένα κλασικό μαγιό με κανονικές τιράντες σε έντονο neon πράσινο και συνεχίζοντας με ένα all over printed ολόσωμο με μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη και μακριά μανίκια τύπου surfer.

Σε μία από τις τελευταίες της φωτογραφίες είδαμε και μία πιο ιδιαίτερη επιλογή με τα ένα επίσης printed ολόσωμο σε halter nech γραμμή, που δένει ψηλά στο λαιμό και αναδεικνύει τους ώμους. Το συγκεκριμένο σχέδιο κολακεύει όλες τις γυναίκες, είτε έχουν μικρό είτε μεγάλο στήθος και είναι τέλειο για ένα after beach φαγητό μαζί με μία maxi φούστα.

Τα 5 must αξεσουάρ παραλίας που πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές

Shop the look: