Το πρόσφατο look της Jennifer Lopez στα Hamptons είναι η τέλεια εναλλακτική στα καλοκαιρινά φορέματα

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo: Instagram/@NYCPAP

Συνδύασε το look της με σαγιονάρες.

Θυμάσαι το περίφημο καλοκαιρινό επεισόδιο του Sex And The City με την επίσκεψη των ηρωίδων στα Hamptons. Όλοι οι chic κάτοικοι της Νέας Υόρκης -και όχι μόνο- κλείνουν ένα εξίσου stylish σπίτι στη Χαλκιδική του μεγάλου μήλου για να περάσουν εκεί τον Αύγουστο, όταν η πόλη αδειάζει. Εκτός και αν είσαι η Jennifer Lopez και έχεις φυσικά τη δική σου έπαυλη στα Hamptons, οπότε είναι δεδομένο το πού θα περάσεις το καλοκαίρι σου. Μετά από μία σεζόν που οι φήμες για χωρισμό με τον Ben Affleck κορυφώθηκαν και το μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά της η Λατίνα super star φαίνεται να συνεχίζει κανονικά τις διακοπές της, καθώς οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού.

Η Jennifer Lopez γίνεται 55! Η χρονιά roller coaster και τρόπος που η Λατίνα δεν το βάζει κάτω

Και πώς γίνεται να μην το κάνουν, αφού μόλις πριν λίγες μέρες στο μεγαλοπρεπές event που διοργάνωσε η ίδια στο σπίτι της με θέμα το Bridgerton, υποδέχτηκε πολλούς αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, αλλά όχι τον σύζυγό της Ben Affleck που παραμένει άφαντος. Η ίδια βέβαια με ένα γενέθλιο post αναφέρθηκε στο κοινό της και όλη τη στήριξη που της παρέχει τόσα χρόνια, αλλά δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για την κατάσταση του γάμου της και της σχέσης της με τον Affleck.

Αντί αυτού την είδαμε μέσα στις προηγούμενες μέρες να συνεχίζει κανονικά τις βόλτες της στα Hamptons μαζί με την κόρη του Ben, Violet Affleck, και φίλους με τους οποίους περνά αυτές τις διακοπές.

Photo: Instagram/@NYCPAP

Photo: Instagram/@NYCPAP

Το easy breezy σύνολο με μαύρη ολόσωμη φόρμα.

Σε μία από τις πρόσφατες εξόδους της στην περιοχή ο φακός συνέλαβε τη JLo με ένα ανάλαφρο all day σύνολο με την τέλεια εναλλακτική στα καλοκαιρινά φορέματα. Πιο συγκεκριμένα η always in style Jennifer επέλεξε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα σε φαρδιά γραμμή, με βαθύ ντεκολτέ, ανοιχτή πλάτη και χαλαρό shape.

Τη συνδύασε μάλιστα με ένα ζευγάρι flip flops σε χρυσή απόχρωση, ενώ τα αξεσουάρ της, τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου της και η top hanlde croco τσάντα της από τον οίκο Hermes, ήταν τα δύο στοιχεία που έκαναν elevate στο όλο outfit.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φέτος επιλέγει ολόσωμο -Το σχέδιο που κολακεύει όλα τα σώματα

Photo: Instagram/@NYCPAP

Δοκίμασε και εσύ μία ολόσωμη φόρμα σε χαλαρή γραμμή αυτό το καλοκαίρι και πες αντίο στα summer dresses.

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης