Suki Waterhouse: Φόρεσε ένα iconic 80s φόρεμα της πριγκίπισσας Diana και τα έσπασε στο Tik Tok

Ναταλία Κατσακιώρη

Με αστείο βίντεο με υπόκρουση από το Devil's Wear Prada. 

H Suki Waterhouse είναι μία από τις πιο cool παρουσίες που σίγουρα πρέπει να ακολουθήσεις στα social media. Μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός, ένα πλάσμα απόλυτα φωτεινό και ταλαντούχο που είναι παράλληλα και style icon, αφού όλα της τα on stage και off stage σύνολα έχουν έναν δικό τους μοναδικό χαρακτήρα, όπως και η ίδια η Suki. Το 60s και 70s vibe είναι αυτό που κυριαρχεί στα περισσότερα outfits που την βλέπουμε. Η Suki φέτος διανύει μια ιδιαίτερη χρονιά, αφού έγινε πριν από λίγους μήνες μανούλα φέρνοντας στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Robert Pattinson. Και παρέμεινε το ίδιο ακομπλεξάριστη, αφού μοιράστηκε με τους followers φωτογραφίες λίγες μέρες αμέσως μετά τη γέννα της χωρίς να προσπαθήσει να κρύψει το παραμικρό.

Επιχείρηση Αύγουστος: Τα 5 δροσερά παντελόνια που είναι elegant παρά τον καύσωνα

Για αυτό εξάλλου και έχει ένα δικό της κοινό να την ακολουθεί στα social media, αφού η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Tik Tok με πολλά μικρά διασκεδαστικά βιντεάκια, όπου χορεύει, τραγουδάει και υποδύεται ρόλους. Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις την είδαμε με ένα iconic φόρεμα της πριγκίπισσας Diana από τα 80s -και ναι προφανώς- προκάλεσε έναν μικρό χαμό στα σχόλια από κάτω.

Η Suki Waterhouse με το 80s φόρεμα της πριγκίπισσας Diana.

Το σκηνικό ήταν μία γωνία του σπιτιού της και η Suki αποφάσισε να κάνει recreate σε μία από τις πιο διάσημες σκηνές της ταινίας Devil Wears Prada, όταν η Andy φθάνει για πρώτη φορά στο γραφείο της μετά τη μεταμόρφωσή της και η Emily -aka Emily Blunt- τη ρωτάει αν αυτές που φοράει είναι οι καινούργιες μπότες του οίκου Chanel.

https://www.tiktok.com/@suki_waterhouse/video/7395324916754550049

H Suki, λοιπόν, αναρωτήθηκε αν αυτό που φοράει είναι το vintage Zandra Rhodes ‘Buttons and Bows’ drop-waist dress με το οποίο εμφανίστηκε και η πριγκίπισσα Diana σε επίσκεψή της στο Kyoto, το 1986. Και ναι λοιπόν, είναι! Η πριγκίπισσα Diana βέβαια είχε επιλέξει μία ροζ εκδοχή του ίδιου φορέματος, ενώ η Suki βρήκε την beige εκδοχή του.

(Photo by John Shelley Collection/Avalon/Getty Images)

Η ίδια η Dame Zandra επιβεβαίωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαρισαμό στο Instagram την αυθεντικότητα του φορέματος, το οποίο η Suki εντόπισε μέσω του Aralda Vintage.

Waterfall necklace: Το styling tip που θα αναβαθμίσει το απλό λευκό μπλουζάκι σου το καλοκαίρι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης