Η Βάλια Χατζηθεοδώρου κάνει διακοπές στη Μύκονο και έβαλε το πιο stylish φόρεμα με σανδάλια

Photo NDP Photo Agency

Η βραδινή έξοδος στο νησί και το τέλειο night out look.

Καλοκαίρι χωρίς βόλτες στα ελληνικά νησιά δεν είναι καλοκαίρι. Ειδικά αν έρχεσαι από μία διαφορετική χρονιά, με νέες εμπειρίες και καινούργιες ευθύνες, τότε ένα διάστημα χαλάρωσης μας είναι απαραίτητο. Το ίδιο ισχύει και για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου που βρέθηκε για πρώτη φορά με μία μόνιμη θέση σε τηλεοπτικό πάνελ και ξεκίνησε κάπως έτσι και τη δική της τηλεοπτική καριέρα δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου. Μία εξαιρετικά ευτυχής συγκυρία για τον οποιονδήποτε θέλει να μάθει το τηλεοπτικό τοπίο, αφού είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές στο είδος της και έχει μάλιστα ξεχωρίσει και για το κοινωνικό ρεπορτάζ τελευταία.

Αθηνά Οικονομάκου: Το ανατρεπτικό σύνολο στην πισίνα αν θες να αναδείξεις και εσύ το μπικίνι σου

Αμέσως μετά, λοιπόν, από αυτή τη χρονιά η Βάλια είχε σίγουρα ανάγκη από κάποιες στιγμές χαλάρωσης και έτσι ξεκίνησε τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο με καλή παρέα και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα σοκάκια της χώρας. Το look της ήταν αυτό που ξεχώρισε με ένα φόρεμα που πρέπει σίγουρα να μπει στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Το λεοπάρ φόρεμα είναι το αγαπημένο της για το φετινό καλοκαίρι.

Ζούμε στην εποχή των social media, οπότε οι όποιες φωτογραφίες από τους αγαπημένους παπαράτσι των επωνύμων που έχουν στήσει τώρα τελευταία τις μηχανές τους στη Μύκονο, επιβεβαιώνονται άμεσα από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές στα προσωπικά τους social media. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου περνάει καλά στο νησί των ανέμων μαζί με καλή παρέα και ο φακός την εντόπισε μαζί με την καλή της φίλη και σύντροφο του Κωνσταντίνου Βασάλου, Μαρία Παπαγεωργίου.

Οι δυο τους έκαναν τα ψώνια τους στα καταστήματα της χώρας με τέλεια looks που έμοιζαν πολύ στην κεντρική τους σύνθεση. Και οι δύο επέλεξαν maxi φορέματα μαζί με ένα ζευγάρι thong sandals, δηλαδή με δερμάτινες σαγιονάρες. Η Βάλια επέλεξε ένα maxi dress σε animal printed μοτίβο, με ντραπέ στο στήθος και λεπτές τιράντες τύπου spaghetti. Οι μαύρες σαγιονάρες της και η mini shoulder bag ολοκλήρωσαν ιδανικά το σύνολο.

Photo NDP Photo Agency

Η Μαρία Παπαγεωργίου από την άλλη έκανε ένα total white look με ένα midi lingerie dress με ρομαντικές λεπτομέρειες και έσπασε το ολόλευκο σύνολό της με ένα τσαντάκι σε έντονο πράσινο.

Photo NDP Photo Agency

Photo NDP Photo Agency

Από sneakers μέχρι σανδάλια αυτά είναι τα 6 flats για να περάσεις έναν άνετο Αύγουστο

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης