Capri:Η τάση στα παντελόνια των 90s επιστρέφει το φθινόπωρο 2024

Ναταλία Κατσακιώρη
Capri:Η τάση στα παντελόνια των 90s επιστρέφει το φθινόπωρο 2024
Photo Credit: The Style Stalker/launchmetrics.com/spotlight

Και το είδαμε παντού στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης.

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει σιγά-σιγά, αφού μετά το Δεκαπενταύγουστο θα αρχίσουμε να ακούμε τις γνωστές φράσεις, όπως το «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», back to reality κ.τ.λ., αλλά τώρα πιο πολύ από ποτέ εμείς αναζητάμε κάποιες νέες τάσεις που θα μας δώσουν έμπνευση. Και φυσικά, δεν θα μας ενδιέφερε ένα ξεκάθαρα summer trend, αφού η αλλαγή της σεζόν πλησιάζει, αλλά μία τάση που να μπορεί να ισορροπήσει έξυπνα και με στυλ ανάμεσα στο φθινόπωρο και το καλοκαίρι. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις έμπνευση -ναι, θα το λέω και θα το ξαναλέω- είναι το street style. Τα looks δηλαδή που μπορείς να δεις στους δρόμους της πόλης και να παρατηρήσεις όλα τα απαραίτητα details.

Πώς να πλύνεις σωστά το μαγιό σου για να διατηρηθεί σαν καινούργιο

Copenhagen-str-S25-0424.jpg

Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη συγκυρία για εμάς από τα σύνολα που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή. Οι φωτογράφοι στήθηκαν στα γνωστά spots της πόλης και περίμεναν να απαθανατίσουν τα cool Scandi girls που παρακολούθησαν τα shows. Και πίστεψέ με -μιας και βρέθηκα και εγώ μαζί με το Queen.gr σε αυτό το fashion week- δεν υπάρχει τίποτα πιο cool και inspiring από τα σύνολα που θα δεις στους δρόμους της Κοπεγχάγης. Και φέτος είχαν όλα έναν κοινό παρονομαστή: τα capri παντελόνια.

Copenhagen-str-S25-0042.jpg

Capri pants: Η νούμερο ένα τάση στα παντελόνια της σεζόν.

Η κόλαση πάγωσε και επίσημα! Ή αλλιώς το αγαπημένο παντελόνι των 00s είναι και πάλι εδώ. Τα capri παντελόνια ήταν τα αγαπημένα της Carrie Bradshaw και οι millennials τα φορέσαμε ήδη στην εφηβεία μας. Τώρα, λοιπόν, επιστρέφουν σε minimal σχέδια και basic γραμμές, με skinny κυρίως shapes και βασικά χρώματα. Το μαύρο, το λευκό και το γκρι είναι αυτή τη στιγμή οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Copenhagen-str-S25-0080.jpg

Αν ψάχνεις τώρα ένα νέο παντελόνι που να μπορεί με την ίδια ευκολία να ισορροπήσει ανάμεσα στo καλοκαίρι και τα πρώτα office looks του Σεπτέμβρη τότε τα capri pants είναι για σένα. Μην ξεχάσεις να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules που τους πάνε πολύ.

Copenhagen-str-S25-0627.jpg
Copenhagen-str-S25-0808.jpg

Σχεδιάζεις το staycation σου; Τα 6 δροσερά σύνολα που αξίζει να αντιγράψεις

Shop the trend: