Από sneakers μέχρι σανδάλια αυτά είναι τα 6 flats για να περάσεις έναν άνετο Αύγουστο

Ναταλία Κατσακιώρη
Από sneakers μέχρι σανδάλια αυτά είναι τα 6 flats για να περάσεις έναν άνετο Αύγουστο
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα τέλεια σχέδια για τις διακοπές ή την πόλη.

Δεν ξέρω πού μπορεί να σε πετυχαίνω αλλά είμαι σίγουρη ότι η κούραση είναι δεδομένη. Είτε περιμένεις ακόμα την πολυπόθητη άδεια, είτε ετοιμάζεις βαλίτσες, είτε προσπαθείς να πάρεις τις ανάσες σου εν μέσω διακοπών. Πολλοί μάλιστα από εμάς έχουν επιλέξει να μείνουν λίγο παραπάνω στην πόλη και να κάνουν το λεγόμενο staycation, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε αφήσει εντελώς πίσω μας την urban πλευρά του στυλ μας, που αναζητά πάντα την πρακτικότητα και την άνεση. Κάτι αντίστοιχο βέβαια συμβαίνει και όταν βρισκόμαστε στο νησί, αφού πίστεψέ με το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να πάρεις μαζί σου στη βαλίτσα των διακοπών σου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα.

Το capri pants είναι η μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια που θα φορέσουμε και το φθινόπωρο

Copenhagen-str-S25-0207.jpg

Ευτυχώς για εμάς οι σχεδιαστές άκουσαν τη φωνή μας, που και μετά την επιστροφή μας στην κανονικότητα στη μετά-Covid εποχή μιλούσε όλο και πιο συχνά για τα ίσια, άνετα παπούτσια. Τα flats είναι η μεγαλύτερη τάση στα παπούτσια του 2024, αφού ήδη από τον περασμένο χειμώνα είδαμε τα ίσια, άνετα παπούτσια να πρωταγωνιστούν στα SS24 catwalks και να κάνουν ένα δυναμικό come back, που ξεπερνά ακόμα και αυτό της πραγματικής δεκαετίας του 1990, όταν τα ίσια παπούτσια είχαν την απόλυτη προσοχή του κόσμου της μόδας. Κομψά loafers, μπαλαρίνες σε όποιο σχέδιο έχεις φανταστεί, πέδιλα με chunky πάτους και slip ons της Birkenstock είναι μόνο κάποιες από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Copenhagen-str-S25-0059.jpg

Τα flats με τα οποία έχουμε ταυτίσει στο μυαλό μας το καλοκαίρι είναι σίγουρα τα σανδάλια. Αλλά σήμερα δεν είμαστε εδώ για να συζητήσουμε για όλα αυτά τα αρχαιοελληνικά σχέδια σε σανδάλια και πέδιλα, αλλά για κάποια πιο πρωτότυπα ζευγάρια που έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου και μπορείς να αξιοποιήσεις μέσα στον Αύγουστο όπου και αν έχεις αποφασίσει να τον περάσεις.

Copenhagen-str-S25-0141.jpg

Εμείς ανοίξαμε για σένα τη ντουλάπα μας, ρίξαμε μια ματιά στο street style της τελευταίας Εβδομάδας Μόδας στην Κοπεγχάγη που μας έδωσε έμπνευση και σου παρουσιάζουμε τα 6 ζευγάρια flats που θα φορέσεις τώρα.

Greek goddess! Η Βίκυ Καγιά με ένα φόρεμα παραλίας για τα βραδινά πάρτι στο beach bar

Tα 6 ζευγάρια flats που θα φοράς τον Αύγουστο: