Γενέθλια και γιορτή για την Μπέττυ Μαγγίρα που τα πέρασε στη Σέριφο με το πιο καλοκαιρινό look

Γενέθλια και γιορτή για την Μπέττυ Μαγγίρα που τα πέρασε στη Σέριφο με το πιο καλοκαιρινό look

Οι ευχές και τα κεράκια στα σοκάκια του νησιού.

Επεισοδιακή χρονιά για την Μπέττυ Μαγγίρα, που έφυγε για τις διακοπές της, ενώ ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ λίγο πριν τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Η μεταγραφή της στον ΑΝΤ1 είχε φέρει μεγάλο κέφι στην τηλεοπτική της παρέα, που ξεκίνησε με ενθουσιασμό την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά δυστυχώς η χρονιά δεν έληξε με την ίδια χαρά, αφού η συνεργασία δεν συνεχίστηκε και η Μπέττυ χρειάστηκε να αποχαιρετήσει το κοινό της με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Με στυλ και τσαχπινιά!

Κλέλια Ανδριολάτου: Οι διακοπές στην Κίμωλο και το matchy beach look με την bestie Βάσια Κωσταρά

https://www.instagram.com/p/C9uwCaMMxJH/

Σχεδόν αμέσως μετά ξεκίνησε τα ταξίδια της στην Ελλάδα και μέχρι και σήμερα απολαμβάνει τις διακοπές της στα πιο όμορφα νησιά της χώρας μας, μαζί με τις κόρες της και τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη. Και οι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαρτυρούν ότι αυτή η χαλάρωση ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόταν. Εχθές ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου η Μπέττυ είχε και τα γενέθλιά της και τη γιορτή της, αφού είναι βαφτισμένη Δέσποινα, τα οποία και γιόρτασε οικογενειακά στην όμορφη Σέριφο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και show woman έγινε 50 ετών και το διασκέδασε όπως ακριβώς της άξιζε.

Μπέττυ Μαγγίρα: Τα γενέθλια στη Σέριφο με total blue look.

Το στυλ της Μπέττυς σίγουρα το ξέρεις και το έχεις προσέξει. Είναι μια γυναίκα που λατρεύει τα εφαρμοστά φορέματα, τα crop tops και τις pencil φούστες, αλλά και τα wide leg office παντελόνια. Και κάπως έτσι ντύνεται και εκτός τηλεόρασης, γιατί είναι 100% αυθεντική σε ό,τι και αν κάνει. Έτσι και τη μέρα που συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής, μία ηλικία ορόσημο για κάθε γυναίκα, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό outfit για τα στενά της Σερίφου, όπου απόλαυσε το dinner και στη συνέχεια το ποτό της με την οικογένειά της.

betty_maggira_1719913602_3403204414461283344_1800467161.jpg

Στις φωτογραφίες και τα stories που ανέβασε την είδαμε με ένα matching set με crop top και φούστα σε τιρκουάζ fluo απόχρωση. Το τοπάκι της μάλιστα ήταν άκρως εντυπωσιακό με cut outs και μακριά μανίκια, αλλά κορδονάκια που έδεναν στον λαιμό. Μαυρισμένη και super λαμπερή συμπλήρωσε το outfit με μεγάλους χρυσούς κρίκους στα αυτιά και ένα sleek κότσο στα μαλλιά.

betty_maggira_1723749899_3435385609152319117_1800467161.jpg

Το συγκεκριμένο χρώμα, αλλά και όλες οι αποχρώσεις του μπλε, είναι αγαπημένες της Μπέττυς, αφού με ένα γαλάζιο φόρεμα αποφάσισε να αποχαιρετήσει και το τηλεοπτικό κοινό για το φετινό καλοκαίρι. Αν θέλεις να ακολουθήσεις και εσύ το inspo της Μπέττυς, μπορείς να επενδύσεις τώρα σε μία saten φούστα και ένα matching ρομαντικό lingerie crop top, που φοριέται όλες τις ώρες.

Η Σοφία Καρβέλα κάνει διακοπές στην Κρήτη και έχει πάρει μαζί της τα πιο elegant μπικίνι

Shop the look: