81ο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι καλύτερες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου -Η Amal Clooney έκλεψε τα φλας

Ναταλία Κατσακιώρη

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Η πανέμορφη Nicole Kidman ψήφισε Schiaparelli και έκανε μια εμφάνιση που συζητήθηκε.

Το 81ο Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζει την πορεία του με τον ιταλικό βορά να υποδέχεται νέες ταινίες και τους μεγαλύτερους stars του παγκόσμιου σινεμά σε ένα από τα πιο λαμπερά events της έβδομης τέχνης. Μιλάμε για ένα από τα πιο εντυπωσιακά ευρωπαϊκά φεστιβάλ ταινιών, μιας και η ίδια η Βενετία αποπνέει πάντα έναν sophisticated αέρα. Τα βαρκάκια πηγαινοέρχονται μέσα στα κανάλια της πόλης και μεταφέρουν τισ ντίβες της μεγάλης οθόνης στο κόκκινο χαλί, το οποίο φέτος υπήρξε άκρως εντυπωσιακό ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Welcome fall! Μπαίνουμε στη νέα σεζόν με 10 σύνολα-έμπνευση για το γραφείο

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Η Nicole Kidman ήταν μία από τις παρουσίες που έγινε viral στα social media μέσα στις προηγούμενες μέρες και τα οφείλει όλα στο couture Schiaparelli look της, που συζητήθηκε όσο λίγα. Το εντυπωσιακό μπούστο και το τελείωμα με τα βολάν ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν, ενώ η ίδια είχε και το απαραίτητο dramatic στήσιμο μπροστά στους φωτογράφους.

Nicole Kidman με Schiaparelli FW24 Couture(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Μία ακόμη παρουσία που ανυπομονούσαμε να δούμε στο red carpet ήταν και η Amal Clooney, η οποία συνόδευσε τον σύζυγό της George, με ένα αιθέριο gown με την υπογραφή του Atelier Versace. Είχε φυσικά το signature bustier του οίκου, αλλά κατά κύριο λόγο μιλάμε για ένα φόρεμα με ρομαντική διάθεση, με δαντέλα και ένα pale pastel κίτρινο χρώμα.

Η Amal Clooney με atelier Versace. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

Για άλλη μια φορά υπέροχη ήταν και η Cate Blanchett, που επέλεξε ένα total black gown από τον αγαπημένο της οίκο Louis Vuitton, ενώ η Emily Ratajkowski ήταν η παρουσία αυτή που έφερε λίγο χρώμα στο κόκκινο χαλί με ένα sexy maxi φόρεμα του οίκου Gucci από το 2004 σε έντονο olive green.

Red carpet looks:

Εκτός, όμως, από τις κυρίες είχαμε και κάποιες ανδρικές εμφανίσεις που σίγουρα ξεχώρισαν. Οι Richard Gere και George Clooney ήταν άκρως κλασικοί με μαύρο smocking και λευκό πουκάμισο αλλά και παπιγιόν, ενώ ο Jude Law και ο Brad Pitt εμφανίστηκαν με total black looks και έφεραν έναν πιο ενημερωμένο αέρα στο επίσημο ανδρικό ντύσιμο.

Σορτς + πουκάμισο: Οι πρώτοι φθινοπωρινοί συνδυασμοί με το hot bottom του καλοκαιριού

Men's touch:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης