Κατερίνα Καινούργιου: Έχει βρει το δικό της αγαπημένο φόρεμα για το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Κατερίνα Καινούργιου: Έχει βρει το δικό της αγαπημένο φόρεμα για το φθινόπωρο

Και μπορείς να το φορέσεις πρωί και βράδυ.

Καλό μήνα σε όλους μας και καλή εβδομάδα, αφού αυτή είναι η πρώτη επίσημη έναρξη του φθινοπώρου. Από σήμερα μπορούμε να αναφέρουμε όλα τα αναμενόμενα κλισέ, όπως το «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», και να κάνουμε τους δικούς μας μικρούς απολογισμούς. Η Κατερίνα Καινούργιου είχε σίγουρα ένα άκρως ενδιαφέρον καλοκαίρι μετά από μία τηλεοπτική χρονιά που την ανέδειξε ως ξεκάθαρη νικήτρια και αυτό γιατί η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha είναι και πάλι ερωτευμένη. Η σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή έγινε γνωστή μέσα από κοινές αναρτήσεις, ενώ η ίδια φαίνεται ιδιαίτερα ευτυχισμένη και λαμπερή.

81ο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι καλύτερες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου -Η Amal Clooney έκλεψε τα φλας

https://www.instagram.com/p/C92v8ImIsle/

Το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού το πέρασε στην Πάρο και την Αντίπαρο, όπου δραστηριοποιείται και ο αγαπημένος της, ενώ πριν λίγες μέρες ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες από το San Sebastian. Και η Κατερίνα εκτός από την ανανέωση στην προσωπική της ζωή, φαίνεται ότι έχει ανανεώσει και το στυλ της, αφού έκανε κάποιες πιο πρωτότυπες επιλογές.

https://www.instagram.com/p/C8-MvoGIzjA/

Αυτό είναι το νέο φόρεμα που προτιμά η Κατερίνα Καινούργιου για το φθινόπωρο.

Μετά τις διακοπές στα ελληνικά νησιά η Κατερίνα επέστρεψε στην Αθήνα και χθες πέρασε την πρώτη Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τις κολλητές της και τα παιδιάκια τους. Στις φωτογραφίες της κυριακάτικης βόλτας της την είδαμε με ένα minimal, maxi, μαύρο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι άνετες flat παντόφλες και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-September-01-2024-tagging-@katkat24-@pauline_niarchou-and-@baby_ariadneee.-May-be-an-image-of-3-people-baby-sundress-and-sling..jpg

Το maxi φόρεμα είναι η δική της εκδοχή του φθινοπωρινού ladylike ντυσίματος, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα αγαπημένα της mini φορέματα. Με maxi φόρεμα την είδαμε και στις διακοπές της στο San Sebastian, ένα ελαστικό item με μακριά μανίκια και ιδιαίτερο μοτίβο, το οποίο και πάλι συνδύασε με sneakers.

Η τελευταία της επιλογή σε maxi φόρεμα για το φθινόπωρο είναι ένα all over printed φόρεμα και πάλι σε στενή γραμμή, με turtleneck λαιμό. Το maxi μήκος είναι η καλύτερη επιλογή για τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες, οπότε πες και εσύ αντίο στα mini και πάμε να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας.

Σορτς + πουκάμισο: Οι πρώτοι φθινοπωρινοί συνδυασμοί με το hot bottom του καλοκαιριού

Shop the look: